BB 693

Lead Like a Champion

  • Hoe geef ik prioriteit aan de ontwikkeling van mijn leerkrachten?

Als directeur of bestuurder heb je een drukke agenda. Je rent van de ene naar de andere vergadering en klassenconsultaties schieten er vaak bij in. Uit onderzoek blijkt echter dat excellente schoolleiders succes boeken door prioriteit te geven aan de ontwikkeling van hun leerkrachten. Ze besteden veel tijd aan observeren in de klas en feedback geven. Maar waar haal je die tijd vandaan? En hoe geef je vorm aan het onderwijskundig leiderschap? Met andere woorden: hoe word jij die excellente leider waardoor je leerkrachten het maximale uit zichzelf kunnen halen?

Opbrengstgericht leiderschap
Lead Like a Champion is gebaseerd op ervaringen uit de praktijk. Belangrijke begrippen hierbij zijn: data gestuurde instructie, professionalisering van het team en het scheppen van een schoolcultuur gericht op leren. Je krijgt handvatten waarmee je echt leert kijken naar je leerkrachten. Doen zij het goed? En hoe kan ik op de beste manier feedback geven? Met Lead Like a Champion leer en ervaar je hoe opbrengstgericht leiderschap werkt.

Logo in rondje

Contact

Wil jij ook een excellente schoolleider zijn? Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden van Lead Like a Champion. Neem contact op met Robert Jacobs.

x