TB 939

Versterken zorgcultuur

  • Hoe versterken we de ondersteuningsstructuur van onze opleiding?
  • Welke verantwoordelijkheden zijn er en wie doet wat?

De zorgcoördinator speelt binnen de school en in het realiseren van passend onderwijs een onmisbare rol. De zorgcoördinator is verantwoordelijk voor de zorgstructuur binnen de opleiding. De zorgcoördinator regelt dat elke student de juiste ondersteuning krijgt, ondersteunt docenten en ontwikkelt beleid.

Ondersteuning voor de zorgcoördinator
De zorgcoördinator kan zelf ook behoefte hebben aan ondersteuning. Bijvoorbeeld bij nieuwe aspecten van het werk, in gang zetten van nieuwe ontwikkelingen en verandermanagement of complexe casuïstiek. De zorgcoördinator kan hiervoor een beroep doen op de ervaren experts van de CED-Groep. Zij zijn ingevoerd in alle aspecten van het werk van de zorgcoördinator.

Opleiding voor de zorgcoördinator
Onder regie van het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid verzorgen wij voor zorgcoördinatoren een vierdaagse training. Hiermee leggen zij een stevige basis onder het effectief invullen van hun (veranderende) rol.

Lees meer over deze opleiding.

Versterken zorgstructuur
Wil je de zorgstructuur binnen jouw opleiding sterker en transparanter neerzetten? Zoek je meer duidelijkheid over de verantwoordelijkheden ten aanzien van de ondersteuning die studenten krijgen? Of is jouw opleiding nog zoekende naar een goede inrichting van passend onderwijs? De CED-Groep denkt graag met je mee over de mogelijkheden om de zorgstructuur te verstevigen.

Logo in rondje

Meer weten?

Neem contact op met Karin Snoodijk.

x