BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot praktische oplossingen voor actuele vraagstukken. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor.

Stageplaatsen

Wij bieden geen diagnostiekstages aan. Onze actuele stageplaatsen vind je hier:

Stage of afstudeeropdracht bij de uitgeverij

3 dagen per week | Communicatie (hbo/WO) | Rotterdam

De uitgeverij van de CED-Groep geeft praktische handboeken uit voor de pedagogisch medewerker en de leraar in primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo. Teach Like a Champion 2.0 is zo’n bekende titel. Daarnaast hebben we lesmaterialen, zoals de lesmappen voor het programma De Vreedzame School. Wil je weten wat we nog meer aanbieden, neem dan eens een kijkje in de webwinkel https://www.cedgroep.nl/webwinkel.

Stage of afstuderen
Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwe inzichten en hoe kun je dat beter doen dan door kennis uit de praktijk te delen met collega’s en met studenten. Wij vinden het waardevol om elkaar beter te maken. Wat ons betreft zijn er verschillende mogelijkheden om de stage invulling te geven:

  • Je voert alle mogelijke werkzaamheden binnen de uitgeverij uit, zoals bijvoorbeeld een planning maken voor een nieuwe uitgave, teksten redigeren en proeven controleren, contacten onderhouden met de auteur, vormgever en drukker.
  • Je richt je vooral op de communicatie, zoals het schrijven van berichten voor nieuwsbrieven en social media.
  • Je denkt mee over de communicatie vanuit de uitgeverij (social media, klantcontact, nieuwsbrieven).

Een afstudeeropdracht kan bijvoorbeeld zijn: Hoe profileren wij de uitgeverij? Hoe bouwen we dat uit? Hoe richten we de interne processen zo optimaal mogelijk in, zodat er een continue input is voor nieuwsberichten en een goede afstemming met de afdeling salesondersteuning en marketing.

Wat we van je vragen
• Je bent tenminste drie dagen per week beschikbaar voor de stage voor een periode van minstens drie maanden.
• Je bent 3e- of 4e-jaarsstudent HBO/WO op het gebied van tekst, communicatie of marketing, bijvoorbeeld media & ICT, communicatie, (multi)mediadesign, crossmediale communicatie
• Je kunt vlekkeloos Nederlands schrijven.

Vergoeding
Je krijgt een reiskostenvergoeding.

Begeleiding
De stagebegeleider is Liesbeth Delgijer, uitgever.

Interesse?

Wil je meer informatie over een stageplaats of afstudeeropdracht bij de uitgeverij neem dan per mail contact op met Liesbeth Delgijer, l.delgijer@cedgroep.nl.

Ja, ik wil die stageplek of afstudeeropdracht bij de uitgeverij
Je motivatie en CV ontvangen we graag op stage@cedgroep.nl.Direct contact
x