BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot praktische oplossingen voor actuele vraagstukken. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor.

Stageplaatsen

Wij bieden geen diagnostiekstages aan. Onze actuele stageplaatsen vind je hier:

Stage managementassistent

Dagen in overleg | Rotterdam | Afdeling: gegevensbescherming

Bij de CED-Groep gebruiken we veel foto en filmmateriaal. Dit materiaal wordt zorgvuldig opgeslagen en gecategoriseerd. Als stagiair speel je een cruciale rol bij het administreren en leer je hoe je dit AVG-proof doet volgens de privacywetgeving.

Tijdens je stage word je begeleid door de functionaris gegevensbescherming. Je belt met ouders of leerkrachten om hen uitleg te geven over de mogelijkheden van toestemming, die ze kunnen geven over het gebruik van foto’s en video’s door de CED-Groep. Je schrijft hen aan met de vraag of en welke toestemming ze geven voor publicatie. Je bewaakt dat de formulieren retour komen en slaat de toestemmingsformulier onder de juiste naam op. Ook het administratiesysteem welke foto in welke folder of presentatie gebruikt wordt, administreer je zorgvuldig. Jij zorgt voor een waterdichte administratie.

Ook mag je op pad met de functionaris gegevensbescherming als zij voorlichting geeft. Het presentatiemateriaal maak je in orde. Je bevestigt de inschrijvingen van de deelnemers.
Bij de interne AVG-werkgroep notuleer je en werk je de notulen uit.

Een interessante stage waar je je kunt specialiseren in privacy en hoe je AVG-proof administreert.

Over de CED-Groep

Het kantoor van ons onderwijsadviesbureau waar je komt stagelopen, is in Rotterdam Ommoord, op loopafstand van de metrostation Graskruid.

Kinderen zien opbloeien en professionals laten floreren; dat is ons dagelijks werk. Met zo’n tweehonderd gedreven adviseurs en ontwikkelaars vernieuwen, verbeteren en veranderen we in het onderwijs en in de kinderopvang. Ons motto? Als leren je lief is! Spreekt dit je aan, kom dan stagelopen bij de CED-Groep, onderwijsadvies en –ontwikkeling.

Profiel van de stagiair

  • secretariële opleiding op niveau 4, bijvoorbeeld managementassistent
  • uitstekend beheer Office 365 (Sharepoint, Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher)
  • kan goed omgaan met vertrouwelijke informatie en situaties
  • zeer zorgvuldig, resultaatgericht en heeft schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wat biedt de CED-Groep?

Hier ligt jouw kans om je theoretische kennis toe te passen in de praktijk en praktijkervaring op te doen. Je wordt opgeleid voor je toekomstige baan. Je hebt een vast aanspreekpunt en je eigen werkplek en niet te vergeten: nog 200 enthousiaste collega’s.

Informatie over de stageplaats

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marion van der Horst, functionaris gegevensbescherming, tel. 010 4071 599.

Solliciteren op de managementassistent stageplaats

Wij kijken uit naar je sollicitatie en CV in de mailbox van stage@cedgroep.nl.

Direct contact
contactwerkenbij
x