BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot praktische oplossingen voor actuele vraagstukken. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor.

Werken bij de CED Groep

Als leren je lief is! De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar ons team van zo’n tweehonderd gedreven professionals zicht elke dag voor inspant. Jij kunt deel uitmaken van dat team en samen met collega’s een betekenisvolle bijdrage leveren aan het duurzaam versterken van de kinderopvang en het onderwijs. Om bij de CED-Groep te werken moet je veel in huis hebben. Niet alleen expertise en ervaring in jouw vak, maar ook een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit. Daar staat ook wel wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, mogelijkheden tot uitwisseling van kennis er ervaring met collega’s, een employabilitybudget voor vitaliteit en ontwikkeling, opname in pensioenfonds ABP, een collectieve verzekering en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Projectcontroller

Fulltime | Rotterdam

Cruciale rol inrichten en onderhouden
Als projectcontroller vervul je een belangrijke rol bij het inrichten en onderhouden van onderwijsprojecten in het systeem. Je denkt mee met CED-collega’s. Je ondersteunt in de acquisitiefase en bij de budgettering, richt het digitaal projectdossier in, en stelt bij complexe projecten voortgangs- en eindrapportages op naar de subsidiegevers. Je vertaalt de projectvoorwaarden naar de voorwaarden voor registratie in het systeem. Jij richt de voorkant in, zodat aan de achterkant een accountantsrapport eruit komt dat aan alle voorwaarden voldoet.


Meewerkend coördinator van de projectadministratie
Net als de collega’s van de projectadministratie stel je offertes op, verwerkt bestellingen, houdt de administratie bij van projecten en factureert. Je coördineert de dagelijkse gang van zaken op de projectadministratie en bent betrokken bij alle fases in de projectcyclus. Jij bent de vraagbaak, de expert van de afdeling en daarmee een waardevol onderdeel van de bedrijfsvoering, waar je komt te werken met zeven collega’s, die goed zijn ingewerkt in de materie.

Jouw leidinggevende is de manager bedrijfsvoering. Wij werken vanuit de kantoorlocatie aan het Dwerggras 30 te Rotterdam. Vanuit huis werken kan soms ook.


Juist, volledig en tijdig
Dit is jouw credo. Daarnaast hebben we als afdeling meer ambities. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren en eventueel automatiseren van de processen en een efficiënte uitvoering van de werkzaamheden. Hierin willen we graag een verdere kwaliteitsslag maken.

Op basis van de nieuwste trends ontwikkel je samen met jouw collega’s de beste en meest klantvriendelijke aanpak en waar nodig begeleid je een veranderproject. Je stelt rapportages op, analyseert data, voert administratieve controles uit en adviseert de controller en managers over de interpretatie van de data.


Wat vragen we van jou

 • Diploma van een economische, administratieve opleiding
 • Tenminste twee jaar ervaring als leidinggevende of als coördinator
 • Je legt gemakkelijk verbindingen tussen- en contact met mensen en afdelingen
 • Aantoonbaar inzicht in administratieve processen
 • Leergierig, zelfstandig en maakt je zaken snel eigen


Wat biedt de CED-Groep
Leren is ons lief. Daarom hebben we veel aandacht voor professionalisering en ontwikkeling. Ook jij kunt je verder ontwikkelen binnen de CED-Groep. Daarnaast bieden we:

 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ
 • Minimaal € 2.257,- en maximaal € 3.387,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar in de functie van projectcontroller, met de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd
 • Opname in pensioenfonds ABP
 • Vijf weken verlof
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede bereikbaarheid met OV (metro) en auto (gratis parkeren)
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Werkdagen: 38 uur kan verspreid worden over 5 dagen, maar je kunt ook 4 om 5 dagen werken.
 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen


Informatie over de vacature
Je kunt hiervoor contact opnemen met Arnout Sprenger, manager bedrijfsvoering, e-mail a.sprenger@cedgroep.nl of tel 06-50624187.


Solliciteren als projectcontroller
Wij kijken uit naar je sollicitatie en CV via sollicitatie@cedgroep.nl. Deze vacature heeft geen sluitingsdatum, zodra we de beste kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Direct contact
contactwerkenbij