BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot praktische oplossingen voor actuele vraagstukken. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor.

Werken bij de CED Groep

Als leren je lief is! De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar ons team van zo’n tweehonderd gedreven professionals zicht elke dag voor inspant. Jij kunt deel uitmaken van dat team en samen met collega’s een betekenisvolle bijdrage leveren aan het duurzaam versterken van de kinderopvang en het onderwijs. Om bij de CED-Groep te werken moet je veel in huis hebben. Niet alleen expertise en ervaring in jouw vak, maar ook een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit. Daar staat ook wel wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, mogelijkheden tot uitwisseling van kennis er ervaring met collega’s, een employabilitybudget voor vitaliteit en ontwikkeling, opname in pensioenfonds ABP, een collectieve verzekering en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature adviseur onderwijs

24 - 32 uur per week

Met jouw passie creëer je gelijke kansen voor leerlingen in het speciaal onderwijs en praktijkonderwijs. Jij ziet een uitdaging in complexe advies- en trainingstrajecten op (v)so scholen. Jij draagt bij de ontwikkeling van onderwijsprofessionals, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en daarmee het beste uit hun leerlingen. De CED-Groep groeit en daarom zoeken we nieuwe collega’s die vanuit Rotterdam in heel Nederland werken.


Jouw baan als adviseur onderwijs
Je komt op veel verschillende scholen in heel Nederland en ontmoet onderwijsprofessionals, waarmee je je kennis deelt. Een mooie kans voor hen en voor jou om te (blijven) leren, omdat theorie en praktijk samenkomen.

Je bent gesprekspartner voor directies, besturen en samenwerkingsverbanden in het (voortgezet) speciaal onderwijs. Je bedient hen tot in de klas en geeft advies dat zij direct kunnen toepassen, bijvoorbeeld op het gebied van taal- of rekenonderwijs. Je adviseert bij complexe adviestrajecten en traint op thema’s als opbrengstgericht werken in 4D (OGW), Teach Like a Champion of De Vreedzame School. Ook word je ingezet bij verbetertrajecten in het speciaal (voortgezet) onderwijs en coaching en training van leerkrachten en schoolteams.

Je gaat met jouw netwerk in gesprek over relevante en actuele ontwikkelingen in het onderwijs en je peilt behoeften. Acquisitie is een vast onderdeel van je functie. Kortom, een zeer afwisselende baan, waarin je je eigen agenda bepaalt.


Je collega’s bij unit speciaal onderwijs
Je krijgt twintig deskundige collega’s, die elkaar graag verder helpen en hun kennis delen. Net als jij geven zij advies en training aan het speciaal onderwijs, voorgezet speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs, praktijkonderwijs en samenwerkingsverbanden. Als adviseur werk je meestal solistisch. Je ontmoet je collega’s op overlegmomenten en bij interne professionaliseringsdagen.


Wij vragen

 • Academische werk- en denkniveau, bijvoorbeeld master Onderwijswetenschappen of vergelijkbaar
 • Enkele jaren ervaring als onderwijsadviseur, leidinggevende of projectleider in het speciaal onderwijs bij voorkeur op verschillende scholen
 • Expertise op pedagogisch en didactisch gebied, taal en/of rekenen
 • Gericht op marktkansen, acquisitie- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Je weet complexe materie op een aantrekkelijke en enthousiasmerende manier over te brengen aan (groepen) klanten
 • Flexibiliteit: je reist naar scholen in het hele land. Je hebt de vrijheid om je eigen agenda te bepalen, hebt wisselende werktijden en werkt soms ook ’s avonds.


Wat biedt de CED-Groep
Ons motto? Als leren je lief is! Spreekt dit je aan, kom dan werken bij de CED-Groep, onderwijsadvies en –ontwikkeling. Hier ligt jouw kans om kennis uit de wetenschap toepasbaar te maken voor de praktijk en zo een betekenisvolle bijdrage te leveren aan het onderwijs. Je ontwikkelt je snel verder doordat je klanten adviseert op basis van de nieuwste trends, omdat je samen met jouw collega’s nieuwe aanpakken ontwikkelt en omdat wij de verdere uitbouw van jouw expertise actief faciliteren. Daarnaast bieden we:

 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ
 • Salaris medior adviseur van € 3.159 tot € 4.736,- of als senior adviseur, van € 3.553,- tot € 5.328,- (bpm op fulltime basis), afhankelijk van je ervaring als adviseur
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor jaar met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd
 • Reiskostenvergoeding
 • Opname in pensioenfonds ABP
 • Vijf weken verlof. In de schoolweken adviseer je en train je professionals in het onderwijs. Je neemt je verlof en extra gewerkte uren zoveel mogelijk op in de schoolvakanties
 • Voordat je je eigen klantgroep gaat bedienen, trainen we je uitgebreid op onze adviesdiensten. Je loopt met de verschillende collega’s mee, zodat je kunt ontdekken welke trajecten binnen het speciaal onderwijs het beste bij je passen.
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen


Informatie over de vacature
Neem contact op met Nadia Thijse, HR adviseur, tel 06-15384765 of via mail sollicitatie@cedgroep.nl.


Reageren op de vacatures onderwijsadviseur en trainer
Je sollicitatiebrief en cv kun je tot 6 maart 2020 mailen naar sollicitatie@cedgroep.nl.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Direct contact