BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot praktische oplossingen voor actuele vraagstukken. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor.

Werken bij de CED Groep

Als leren je lief is! De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar ons team van zo’n tweehonderd gedreven professionals zich elke dag voor inspant. Jij kunt deel uitmaken van dat team en samen met collega’s een betekenisvolle bijdrage leveren aan het duurzaam versterken van de kinderopvang en het onderwijs. Om bij de CED-Groep te werken moet je veel in huis hebben. Niet alleen expertise en ervaring in jouw vak, maar ook een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit. Daar staat ook wel wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, mogelijkheden tot uitwisseling van kennis er ervaring met collega’s, opname in pensioenfonds ABP, een collectieve verzekering en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature Adviseur speciaal onderwijs

24-32 uur | landelijk, vanuit Rotterdam

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van professionals op scholen, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen? Heb jij een passie voor het creëren van gelijke kansen voor leerlingen in het speciaal onderwijs? En zie jij een uitdaging in complexe advies- en trainingstrajecten op (v)so scholen? Kom dan werken bij de Stichting CED-Groep, het grootste, landelijk opererende, educatieve onderwijsadviesbureau. De CED-Groep groeit en daarom zijn we op zoek naar jou!

Jouw werk als adviseur speciaal onderwijs

Je bent gesprekspartner voor directies, besturen en samenwerkingsverbanden in het (voortgezet) speciaal onderwijs. Je bedient hen tot in de klas en geeft advies dat zij direct kunnen toepassen. Je adviseert bij complexe advies- en trainingstrajecten en traint op thema’s als opbrengstgericht werken in 4D (OGW), Teach Like a Champion of De Vreedzame School. Als adviseur werk je vaak of meestal solistisch; je collega’s ontmoet je op (online) overlegmomenten en op overleg- en professionaliseringsdagen op ons kantoor aan het Dwerggras in Rotterdam. Daarnaast ga je met jouw netwerk in gesprek over relevante ontwikkelingen in het onderwijs en je peilt behoeften. Acquisitie is een vast onderdeel van je functie. Kortom, je hebt een zeer afwisselende baan.

Je collega’s van unit speciaal onderwijs

De unit speciaal onderwijs bestaat uit een ondernemend en daadkrachtig team. De twintig adviseurs van deze unit geven advies en training aan het speciaal onderwijs, voorgezet speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs, praktijkonderwijs en samenwerkingsverbanden.

Jouw talent

 • Academische opleiding, bijvoorbeeld: master Onderwijswetenschappen, Bestuurskunde, Onderwijskunde of vergelijkbaar
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in het speciaal onderwijs, bijvoorbeeld als leidinggevende of projectleider
 • Expertise op pedagogisch en didactisch gebied, taal en/of rekenen
 • Resultaatgericht op marktkansen, acquisitie- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Reizen hoort bij de functie, omdat wij landelijk werken
 • Flexibiliteit: je hebt wisselende werktijden, je werkt soms ook ’s avonds

Wat biedt de CED-Groep

Hier ligt jouw kans om kennis uit de wetenschap toepasbaar te maken voor de praktijk. Je werkt in het hart van het onderwijs en levert daar een betekenisvolle bijdrage aan. Je ontvangt veel waardering van onze klanten en je krijgt een baan met veel afwisseling. Je wordt lid van een ondernemend en daadkrachtig team van twintig adviseurs die erop gericht zijn om onderling hun expertise te delen en het (v)so sterker te maken. Je ontwikkelt jezelf snel verder doordat je klanten adviseert op basis van de nieuwste trends, omdat je samen met jouw collega’s nieuwe aanpakken ontwikkelt en omdat de CED-Groep de verdere uitbouw van jouw expertise actief faciliteert. Daarnaast bieden we:

 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ
 • Salarisschaal max € 4.736,- bpm op fulltime basis (medior) of max € 5.328,- bpm op fulltime basis (senior), afhankelijk van je ervaring
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor jaar met mogelijke verlenging voor onbepaalde tijd
 • Opname in pensioenfonds ABP
 • Reiskostenvergoeding
 • Vijf weken verlof. In de schoolweken adviseer je en train je professionals in het onderwijs. Je neemt je verlof en extra gewerkte uren zoveel mogelijk op in de schoolvakanties
 • Voordat je je eigen klantgroep gaat bedienen, trainen we je uitgebreid op onze adviesdiensten. Je loopt met de verschillende collega’s mee, zodat je kunt ontdekken welke trajecten binnen het speciaal onderwijs het beste bij je passen.
 • Veel aandacht voor professionalisering en ontwikkeling
 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen

Informatie over de vacature

Je kunt hiervoor contact opnemen met Nadia Thijse, HR adviseur, tel 06-15384765 of met Hanke Geurts, manager speciaal onderwijs, tel 06-38242635 of via mail h.geurts@cedgroep.nl.

Solliciteren als onderwijsadviseur voor het speciaal onderwijs

Wij kijken uit naar je sollicitatie en CV. Je kunt ze tot 1 februari 2021 mailen naar sollicitatie@cedgroep.nl en maak er jouw baan van.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Direct contact
x