BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot praktische oplossingen voor actuele vraagstukken. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor.

Werken bij de CED Groep

Als leren je lief is! De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar ons team van zo’n tweehonderd gedreven professionals zich elke dag voor inspant. Jij kunt deel uitmaken van dat team en samen met collega’s een betekenisvolle bijdrage leveren aan het duurzaam versterken van de kinderopvang en het onderwijs. Om bij de CED-Groep te werken moet je veel in huis hebben. Niet alleen expertise en ervaring in jouw vak, maar ook een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit. Daar staat ook wel wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, mogelijkheden tot uitwisseling van kennis er ervaring met collega’s, opname in pensioenfonds ABP, een collectieve verzekering en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature Adviseur / Trainer speciaal onderwijs

24-32 uur per week

Wetenschappelijke kennis in de praktijk

Jij houdt ervan om complexe adviestrajecten te begeleiden. Je zet jouw schat aan ervaring op onderwijsgebied in en maakt wetenschappelijke kennis toegankelijk voor de praktijk. Het doel is altijd om de onderwijsprofessionals te ontwikkelen en daarmee draag jij bij aan nog beter onderwijs. Met jouw passie creëer je gelijke kansen voor leerlingen in het praktijkonderwijs en speciaal onderwijs.

Gesprekspartner voor schoolbesturen

Je bent gesprekspartner voor directies, besturen en samenwerkingsverbanden in het (voortgezet) speciaal onderwijs. Je bedient hen tot in de klas en geeft advies dat zij direct kunnen toepassen, bijvoorbeeld op het gebied van taalonderwijs. Je adviseert bij complexe advies- en trainingstrajecten en traint op thema’s als opbrengstgericht werken in 4D (OGW), Teach Like a Champion of De Vreedzame School. Ook word je ingezet bij verbetertrajecten in het (taal)onderwijs en coaching en training van leerkrachten en schoolteams.

Scholen in heel Nederland

Je reist naar verschillende scholen en ontmoet onderwijsprofessionals, waarmee je je kennis deelt. Een mooie kans voor hen en voor jou om te (blijven) leren, omdat theorie en praktijk samenkomen.

Nieuwe klanten en opdrachten

Je gaat met jouw netwerk (bijv. schoolbesturen) in gesprek over relevante onderwijsontwikkelingen en je peilt behoeften. Acquisitie is een vast onderdeel van je functie. Kortom, een zeer afwisselende baan, waarin je je eigen agenda bepaalt.

Je collega’s bij unit speciaal onderwijs

Je krijgt twintig deskundige collega’s, die elkaar graag verder helpen en hun kennis delen. Omdat er ervaren collega’s met pensioen gaan, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Net als jij geven zij advies en training aan het speciaal onderwijs, voorgezet speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs, praktijkonderwijs en samenwerkingsverbanden. Als adviseur werk je vaak solistisch, maar je kunt altijd terugvallen op je team van betrokken collega’s. Je ontmoet hen online zo vaak als je wilt, live op overlegmomenten, die je zelf ergens afspreekt en tijdens professionaliseringsdagen op ons kantoor in Rotterdam.

Wat we vragen van jou

 • Academische werk- en denkniveau, bijvoorbeeld master Onderwijswetenschappen of vergelijkbaar
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring als leidinggevende of projectleider in het speciaal onderwijs
 • Expertise op pedagogisch en didactisch gebied, taal en/of rekenen
 • Gericht op marktkansen, acquisitie- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Je weet complexe materie op een aantrekkelijke en enthousiasmerende manier over te brengen aan (groepen) klanten
 • Flexibiliteit: je reist naar scholen in het hele land of hebt een bijeenkomst online. De vrijheid om je eigen agenda te bepalen, wisselende werktijden en soms ook ’s avonds.

Wat biedt de CED-Groep

 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ
 • Medior adviseur, max € 4.736,- bpm op fulltime basis of senior adviseur, max € 5.328,- bpm op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor jaar met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd
 • Reiskostenvergoeding
 • Vijf weken vakantie. In de schoolweken adviseer je en train je professionals in het onderwijs. Je neemt je verlof en extra gewerkte uren zoveel mogelijk op in de schoolvakanties
 • Voordat je je eigen klantgroep gaat bedienen, trainen we je uitgebreid op onze adviesdiensten. Je loopt met de verschillende collega’s mee, zodat je kunt ontdekken welke trajecten binnen het speciaal onderwijs het beste bij je passen.
 • Veel aandacht voor professionalisering en ontwikkeling
 • Opname in pensioenfonds ABP
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Laptop en een telefoonvergoeding, zodat je ook vanuit huis kunt werken.
 • Ons motto: als leren je lief is! Door het jaar heen hebben we interne professionaliseringsdagen met een externe spreker op het thema. Je ontwikkelt jezelf snel verder doordat je klanten adviseert op basis van de nieuwste trends, omdat je samen met jouw collega’s nieuwe aanpakken ontwikkelt en omdat wij de verdere uitbouw van jouw expertise actief faciliteren.
 • Een baan met grote zelfstandigheid en vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen

Informatie over de functie van adviseur speciaal onderwijs

Neem contact op met Nadia Thijse, HR adviseur, tel 06-15384765 of Hanke Geurts, unitmanager, tel 06-38242635,

Reageren op de vacature

Je sollicitatiebrief en cv kun je mailen naar sollicitatie@cedgroep.nl

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Direct contact
x