BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot praktische oplossingen voor actuele vraagstukken. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor.

Werken bij de CED Groep

Als leren je lief is! De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar ons team van zo’n tweehonderd gedreven professionals zicht elke dag voor inspant. Jij kunt deel uitmaken van dat team en samen met collega’s een betekenisvolle bijdrage leveren aan het duurzaam versterken van de kinderopvang en het onderwijs. Om bij de CED-Groep te werken moet je veel in huis hebben. Niet alleen expertise en ervaring in jouw vak, maar ook een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit. Daar staat ook wel wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, mogelijkheden tot uitwisseling van kennis er ervaring met collega’s, een employabilitybudget voor vitaliteit en ontwikkeling, opname in pensioenfonds ABP, een collectieve verzekering en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature medior of senior adviseur primair onderwijs

24 - 32 uur per week | vanuit Rotterdam

Gesprekspartner schoolbesturen
Als ervaren onderwijsadviseur heb je heel veel kennis in huis. Je bent gesprekspartner voor besturen, directies en coördinatoren in het primair onderwijs. Je werkt op meerdere niveaus tot in de klas en geeft direct toepasbare adviezen. Je fungeert als sparringpartner bij complexe adviestrajecten. Je traint op thema’s als opbrengstgericht werken (volgens onze 4D-werkwijze), leerkrachtvaardigheden en didactiek of burgerschap en informeert en adviseert over de laatste onderwijstrends. Je levert altijd maatwerk met als doel een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van professionals in het basisonderwijs.


Op pad in heel Nederland
Je werkt vanuit het hoofdkantoor aan het Dwerggras in Rotterdam of je gaat vanaf thuis naar de klant. Als onderwijsadviseur werk je meestal solistisch en ben je veel op pad in heel Nederland.


Groot netwerk
Je hebt een groot en actief netwerk, waarmee je in gesprek gaat over relevante ontwikkelingen in het onderwijs. Je peilt behoeften en weet deze om te zetten naar opdrachten voor de CED-Groep. Acquisitie is een belangrijk onderdeel van je functie. Je springt in op actuele ontwikkelingen en denkt actief mee, bijvoorbeeld online lesgeven.


Je collega’s onderwijsadvies
Je krijgt 25 collega’s die, net als jij, expertises hebben van taal tot management, van burgerschap tot rekenen. Ze houden er van om kennis te delen, elkaar verder te brengen en hebben één gezamenlijke passie: goed onderwijs realiseren. Je collega’s ontmoet je op overlegmomenten, op professionaliseringsdagen of tijdens de intervisie in Rotterdam.

Kortom, je hebt een zeer afwisselende baan.


Wat we van jou vragen

 • Academische of post HBO opleiding, bijvoorbeeld: master Onderwijswetenschappen, Onderwijskunde of een vergelijkbare studie
 • Enkele jaren ervaring onderwijsadviseur is een vereiste. Het is belangrijk dat je bij je indiensttreding direct inzetbaar bent om naar de klant te gaan
 • Expertise op pedagogisch en didactisch gebied, taal en/of rekenen
 • Gericht op marktkansen, acquisitie- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Reizen hoort bij de functie, omdat wij landelijk werken
 • Flexibiliteit: je hebt wisselende werktijden en je werkt soms ook ’s avonds. Je deelt je eigen agenda in.


Wat biedt de CED-Groep?

 • Je werkt in het hart van het onderwijs en levert daar een betekenisvolle bijdrage aan
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ
 • Medior adviseur, salaris max € 4.736,- bpm op fulltime basis of senior adviseur, max € 5.328,- bpm op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar met mogelijke verlenging voor onbepaalde tijd
 • Reiskostenvergoeding
 • Vijf weken verlof. In de schoolweken adviseer je en train je professionals in het onderwijs. Je neemt je verlof en extra gewerkte uren zoveel mogelijk op in de schoolvakanties.
 • We trainen we je uitgebreid op onze adviesdiensten.
 • Veel aandacht voor professionalisering en ontwikkeling bijv. op interne professionaliseringsdagen.
 • Opname in pensioenfonds ABP
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen


Informatie over de functie
Je kunt hiervoor contact opnemen met Nadia Thijse, HR adviseur, tel 06-15384765.


Solliciteren als onderwijsadviseur primair onderwijs
Wij kijken uit naar je sollicitatie en CV. Je kunt ze tot 1 juli 2020 mailen naar sollicitatie@cedgroep.nl

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Direct contact
contactwerkenbij