BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot praktische oplossingen voor actuele vraagstukken. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor.

Werken bij de CED Groep

Als leren je lief is! De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar ons team van zo’n tweehonderd gedreven professionals zich elke dag voor inspant. Jij kunt deel uitmaken van dat team en samen met collega’s een betekenisvolle bijdrage leveren aan het duurzaam versterken van de kinderopvang en het onderwijs. Om bij de CED-Groep te werken moet je veel in huis hebben. Niet alleen expertise en ervaring in jouw vak, maar ook een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit. Daar staat ook wel wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, mogelijkheden tot uitwisseling van kennis er ervaring met collega’s, opname in pensioenfonds ABP, een collectieve verzekering en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature parttime personeels- en salarisadministrateur

21 uur | Rotterdam

Zoek je een baan met grote verantwoordelijkheid en veel zelfstandigheid in een ambitieuze en inspirerende organisatie? De CED-Groep heeft een veelzijdige en afwisselende baan.

Jouw baan als personeels-/salarisadministrateur bij de CED-Groep

Je werkt nauw samen met de personeelsadministrateur. Jullie werk heeft een kleine overlap, zodat jullie samen kunnen optrekken en kunnen bijspringen. Je controleert de declaraties en verwerkt tijdig de loonmutaties, zodat het bureau waaraan we de verloning hebben uitbesteed, aan de slag kan. Je zorgt dat de salarissen, belastingen en afdrachten op tijd zijn.

Collega’s met vragen over hun salarisstrook komen bij jou. Jij bent de contactpersoon voor instanties als het pensioenfonds, belastingdienst en verzekeraars. Met de controller stem je af over de werkkostenregeling. Je denkt actief mee met de efficiëntieslagen die we kunnen maken met Afas.

Naast Afas werk je in AllSolutions; een systeem voor urenverantwoording en facturering. De PSA (her)berekent het verlof en plant dit voor de medewerkers in AllSolutions en je hebt een rol in de jaartaakafsluiting. Je vindt het een uitdaging om dit goed te doorgronden en jouw cijfermatig inzicht komt hier volledig tot zijn recht.

Je draait je hand er niet voor om om rapportages uit Afas te draaien, proforma berekeningen te maken en weet wanneer de witte of groene tabel toe te passen.

Met wie werk je samen

We hebben een klein en gezellig team op de personeels- en salarisadministratie: een personeelsadministrateur, een ondersteunend personeelsadministrateur, een HR adviseur en jij. Daarnaast heb je natuurlijk ook contact met collega’s van de financiële administratie en applicatiebeheer. We zien elkaar op afstand op kantoor aan het Dwerggras in Rotterdam en werken in coronatijd ook vanuit huis.

Over de CED-Groep

Kinderen zien opbloeien en professionals laten floreren; dat is ons dagelijks werk. Met tweehonderd gedreven adviseurs en ontwikkelaars vernieuwen, verbeteren en veranderen we het onderwijs en in de kinderopvang. Ons motto? Als leren je lief is!

Wij zoeken een nieuwe collega die

 • een diploma PDL heeft
 • gedegen kennis heeft van sociale wet- en regelgeving
 • een paar jaar werkervaring op een salarisadministratie heeft
 • moeiteloos werkt met Afas en Excel
 • een uitstekend cijfermatig inzicht heeft
 • ingewikkelde materie begrijpelijk kan uitleggen

Wat krijg je ervoor terug

 • drie hele leuke directe collega’s en nog 200 CED-collega’s
 • arbeidsvoorwaarden volgens de CAO AOJ
 • salaris tussen € 2.100 en € 3.000 bpm op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring
 • in eerste instantie een jaarcontract met de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd
 • opname in pensioenfonds ABP
 • reiskostenvergoeding
 • goede bereikbaarheid
 • collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering

Informatie over de vacature

Je kunt contact opnemen met Nadia Thijse, HR adviseur, tel 06-15384765.

Solliciteren als personeels- en salarisadministrateur

Wij kijken uit naar je sollicitatie en CV via sollicitatie@cedgroep.nl voor 1 november 2020.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Direct contact
contactwerkenbij
x