BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature Senior Bedrijfsadministrateur

32 – 38 uur | Rotterdam

Hebben boekhoudprogramma’s geen geheimen voor jou? Houd jij ervan je handen uit de mouwen te steken? Doorzie jij de bedrijfsadministratie en haal jij je voldoening uit het feilloos lopen van die administratie? Dan kom je in deze baan volledig tot je recht.

Senior Bedrijfsadministrateur

32 – 38 uur | Rotterdam

Juist, volledig en tijdig

Dit is jouw credo. Als senior medewerker op de bedrijfsadministratie ben je breed inzetbaar op alle terreinen van de bedrijfsadministratie, namelijk de financiële administratie, de project-, licentie- en verkoopadministratie. Je hebt een coördinerende rol en werkt nauw samen met de controller en de managers. Met jouw inhoudelijke kennis ben je een vraagbaak voor je collega’s.

Cruciale rol inrichten en onderhouden

Als senior bedrijfsadministrateur vervul je ook een belangrijke rol bij het inrichten en onderhouden van onderwijsprojecten in het systeem. Je ondersteunt in de acquisitiefase bij het opstellen van offertes en bij de budgettering van projecten. Je richt het digitaal projectdossier in en stelt bij complexe projecten voortgangs- en eindrapportages op naar de subsidiegevers. Je vertaalt de projectvoorwaarden naar registratie in het systeem. Jij richt de voorkant in, zodat aan de achterkant een accountantsrapport eruit komt dat aan alle voorwaarden voldoet.

Processen optimaliseren

Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren en eventueel automatiseren van de processen en een efficiënte uitvoering van de werkzaamheden. Hierin willen we graag een verdere kwaliteitsslag maken. Op basis van de nieuwste trends ontwikkel je samen met jouw collega’s de beste en meest klantvriendelijke aanpak en begeleid je veranderprojecten.

Verbindend coördineren

Je neemt van nature de rol van coördinator op je, zodat je na een inwerktraject op inhoud ook de dagelijkse leiding op je neemt. Je zorgt je dat de klantadministratie, financiële administratie, projectadministratie en leveranciersmanagement naadloos op elkaar aansluiten. Je zorgt voor een kwalitatief goede inrichting en vulling van het systeem en voor managementrapportages. Je hebt een duidelijke visie op financiën en weet deze in samenspraak met het management te vertalen in concrete plannen, om ze vervolgens te implementeren in de dagelijkse praktijk. Naast verbinden op werkinhoudelijk vlak stimuleer je ook verbinding met en tussen de collega’s.

Over de CED-Groep

Kinderen zien opbloeien en professionals laten floreren; dat is ons dagelijks werk. Met tweehonderd gedreven adviseurs en ontwikkelaars vernieuwen, verbeteren en veranderen we het onderwijs en in de kinderopvang. Je collega’s zijn deskundige adviseurs, die elkaar graag helpen en hun kennis delen. Ons motto? Als leren je lief is! Spreekt dit je aan, kom dan werken bij de CED-Groep, onderwijsadvies en- ontwikkeling.

Je collega’s op de bedrijfsadministratie

Je wordt een waardevol onderdeel van de bedrijfsadministratie, waar je komt te werken met zeer ervaren collega’s, die goed zijn ingewerkt in de materie.

Wat vragen we van jou

 • hbo werk- en denkniveau en diploma SPD Bedrijfsadministratie, Accountancy of Bedrijfseconomie
 • Ervaring met werken in CRM-pakketten, met boekhouding en met het implementeren van verandertrajecten
 • Uitstekende beheersing van Office 365 en met name Excel
 • Aantoonbaar inzicht in administratieve processen
 • Je bent een aanpakker, recht door zee en servicegericht en brengt analytische slagkracht mee

Wat kun je van ons verwachten

 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met de intentie te verlengen
 • Opname in pensioenfonds ABP
 • Vijf weken vakantie
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede bereikbaarheid met OV (metro) en auto (gratis parkeren). Wij werken vanuit de kantoorlocatie aan de Hoofdweg 70 te Rotterdam.
 • Deels vanuit huis werken kan ook. Je krijgt daar ook een werkplekvergoeding voor.
 • Na je eerste jaar ga je meedelen in de jaarlijkse CED-bonus.
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Werkdagen: 38 uur kan verspreid worden over 5 dagen, maar je kunt ook 4 om 5 dagen werken. Er is flexibiliteit in je werktijden, als je collega’s maar weten wanneer je bereikbaar bent.
 • Laptop en telefoonvergoeding.
 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen.

Informatie over de vacature op de bedrijfsadministratie

Je kunt hiervoor contact opnemen met Kitty Demper, controller, e-mail k.demper@cedgroep.nl.

Solliciteren als senior bedrijfsadministrateur

Wij kijken uit naar je sollicitatie en CV via sollicitatie@cedgroep.nl. Deze vacature heeft geen sluitingsdatum, zodra we de beste kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Trefwoorden: vacature, Rotterdam, bedrijfsadministratie, projectadministratie, klantadministratie.

Direct contact
x