BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature strategisch programmamanager digitale bedrijfsvoering

32-38 uur per week | Rotterdam

Jij haalt je voldoening uit het perfect aansluiten van de systemen waar de CED-Groep mee werkt, zodat we optimaal onze klanten in het onderwijs, kinderopvang en bij gemeenten kunnen bedienen. Door de efficiënte inrichting van onze processen kunnen onze collega’s doen waar ze goed in zijn. Wij zoeken een nieuwe collega die zijn of haar kennis van digitale bedrijfsvoering inzet om onze maatschappelijke dienstverlening te optimaliseren.

Vacature strategisch programmamanager digitale bedrijfsvoering

32-38 uur per week

Wat je gaat doen

Je bent binnen de CED-Groep de aanjager en verbinder van de digitale strategie. Je neemt initiatief en weet je collega’s te enthousiasmeren om digitale mogelijkheden steeds beter te benutten en in te zetten voor de doelen van de CED-Groep. Daarin werk je nauw samen met het Management Team.

Op basis van een heldere visie op wat bedrijfsvoering kan betekenen voor onze klanten en medewerkers zorg je voor efficiënte kantoorautomatisering en voor een optimale verbinding tussen de systemen en applicaties van de CED-Groep.

Je denkt mee en adviseert over de inzet van digitalisering ten behoeve van onze educatieve innovaties. Je hebt oog voor de uitvoering van een goed lopend kwaliteitsbeleid dat bijdraagt aan de ambities van de CED-Groep.

Je stuurt de medewerkers van de servicedesk/ICT aan en je werkt samen met alle ondersteunende afdelingen. Je onderhoudt namens het CED de contacten met relevante dienstverleners en andere ICT-partners en zorgt voor goede (uitvoering van de) afspraken.

Je hebt zicht op de bedrijfsrisico’s die samenhangen met digitalisering en dataverzameling en je levert een belangrijke bijdrage aan het risicomanagement op dit vlak.

Je denkt mee over de professionalisering van medewerkers op het gebied van digitale geletterdheid en levert daaraan misschien zelfs een concrete bijdrage.

Jouw precieze plek en rol in de organisatie en de bijbehorende verantwoordelijkheden stemmen we graag af op jouw ervaring en ambities.

Over de CED-Groep

De stichting CED-Groep is een organisatie zonder winstoogmerk die landelijk het onderwijs ondersteunt. We geven betekenisvolle professionalisering, die direct toepasbaar is in de praktijk, en effectieve begeleiding aan onderwijsprofessionals. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en doen onderwijsgerelateerd onderzoek. Je treft bij ons zo’n 180 collega’s, die vanuit een inhoudelijke of ondersteunende rol graag hun bijdrage leveren aan de verbetering van het onderwijs. Ons hoofdkantoor aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam is goed bereikbaar met openbaar vervoer en eigen vervoer (gratis parkeren). Uiteraard kun je ook regelmatig vanuit huis werken.

Wat vragen we

 • Minimaal HBO-diploma, bij voorkeur richting (technische) bedrijfskunde, IT of vergelijkbaar
 • Inzicht in ICT-diensten, infrastructuur, applicaties. Bij de CED-Groep werken we o.a. met Procademy, AllSolutions en Afas.
 • Affiniteit met IT en een goede inhoudelijke basiskennis van IT infrastructuur
 • Kennis, ervaring op het gebied van bedrijfsvoering
 • Ervaring in een marktgerichte organisatie, en affiniteit met de maatschappelijke oriëntatie van de CED-Groep
 • Organisatievermogen
 • Kennis en ervaring in het aansturen van bedrijfsprocessen en projectmanagement (ITIL)

Wat kun je van ons verwachten

 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen. Kansen voor eigen initiatief, waar jouw ondernemershart tot zijn recht komt.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ;
 • Inschaling salaris wordt nader bepaald aan de hand van het sollicitatiegesprek;
 • Na je eerste jaar ga je meedelen in de jaarlijkse CED-bonus;
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie te verlengen;
 • Vijf weken vakantie.
 • Opname in pensioenfonds ABP;
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Reiskosten- en parkeervergoeding;
 • Laptop en telefoonvergoeding.

Meer informatie over de vacature

Je kunt hiervoor contact opnemen met Margéke Hoogenkamp, bestuurder, telnr 010-4071599.

Solliciteren als programmamanager digitalisering

Wij kijken uit naar je sollicitatie en CV. We ontvangen ze graag voor 1 oktober 2022 via sollicitatie@cedgroep.nl

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Direct contact
x