Thorbecke 045

Nationaal Programma Onderwijs - middelbaar beroepsonderwijs

Ruimte voor voortgang

Het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) geeft mbo-scholen de ruimte om studenten na de coronacrisis goed te begeleiden richting het felbegeerde diploma. Dit gaat verder dan alleen het terugdringen van studievertragingen. Ook de emotionele impact verdient écht aandacht. Meer studie- en studentbegeleiding voor de persoonlijke ontwikkeling en studievoortgang zijn dus van belang.

De juiste menukaart

Wil je weten hoe je er als school voor staat? Of heb je extra denkkracht nodig om het grotere geheel van kwaliteitszorg (verder) op orde te krijgen? Wij komen graag met je in gesprek en werken op maat je (NPO-) ondersteuningstraject uit. Uiteraard zijn we ook beschikbaar voor andere professionaliseringsvragen. Zo helpen we een verdere kwaliteitsstap te zetten, die aansluit bij jullie vraagstukken.

Met onze adviseur heb je een inhoudelijk expert aan je zijde. Waar kun je aan denken?

Overzicht effectief differentiëren op alle niveaus

Dat differentiëren een krachtig middel is om de ontwikkeling van al je leerlingen in het vo te bevorderen, is wel bekend. Maar wist je dat je kunt differentiëren op vier verschillende niveaus? En dat dat ook heel belangrijk is om te doen, omdat al deze niveaus als tandwielen op elkaar ingrijpen? We maakten een handig overzicht, waarop je in één oogopslag kunt zien wat dit differentiëren per niveau inhoudt.

Bekijk Overzicht effectief differentiëren op alle niveaus (PDF)

Overzicht effectief differentieren 1

Maatwerk

Naast professionalisering, advies en coaching helpen we scholen bij het maken van beleid rondom bovenstaande thema’s. Zo leg je ook verantwoording af aan OCW. Ook kunnen wij bijdragen aan het ondersteunen en professionaliseren van docenten, bijvoorbeeld op het gebied van gedrag. Samen bepalen we waar je beste op kunt inzetten.

Waarom kiezen voor de CED-Groep?

check

Ruim vijftig jaar ervaring in structurele onderwijsverbetering

check

Opbrengstgericht werken in 4D zit in ons DNA

check

Ontwikkelaar van bewezen effectieve programma's

Contact

Heb je een vraag en/ of wil je sparren met een van onze experts? Wij staan je graag bij met onze expertise en ervaring. Neem contact op met Karin Snoodijk:

E-mail: k.snoodijk@cedgroep.nl

Tel: 06-22052444

x