LANDJE DOCENTEN 259

Inspiratiebijeenkomsten

  • Wat kan Teach Like a Champion voor ons betekenen?
  • Hoe maak ik mijn team enthousiast voor Teach Like a Champion?

De technieken van Teach Like a Champion hebben al veel betekend in de klaslokalen. Lesgeven is zoveel leuker als het goed lukt. Meer plezier, minder werkdruk en betere resultaten: iets om je onderwijsteam meer dan te gunnen. Wil je ze inspireren, en laten voelen dat ook zij kunnen lesgeven als een kampioen? Dan is een Teach-inspiratiemiddag iets voor jullie. Geschikt als start van een breder Teach Like a Champion-traject, maar ook als losse inspiratie-activiteit.

Wat gaan we doen?

De inhoud van de inspiratiesessie is flexibel in te zetten, zodat het altijd past bij de wensen en mogelijkheden van je school. Wat kun je verwachten? Een ervaren Teach-trainer geeft een korte, interactieve presentatie op school over de uitgangspunten van Teach Like a Champion. Tijdens de bijeenkomst maakt het team kennis met een aantal van de beproefde technieken, zodat zij meteen de kracht ervan kunnen ervaren.

‘Help je leerlingen om geconcentreerd en zonder onderbreking door te werken, zodat ze ervaren hoe fijn het kan zijn om je helemaal in een taak te verliezen.’

Doug Lemov, auteur Teach Like a Champion

Teach Rondje 1

Interesse?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een inspiratiesessie? Hanke Geurts kan je er alles over vertellen.

x