BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Wie zijn wij?

Stichting CED-Groep beweegt zich al ruim een halve eeuw in de wereld van onderwijs en kinderopvang. Ons werkveld is breed: van kinderopvang tot en met het mbo. We schakelen soepel tussen alle niveaus in de organisatie – van bestuurstafel tot klaslokaal. Kansengelijkheid is voor ons altijd een belangrijke drijfveer geweest. Daarom ontwikkelen wij ook aanpakken en leermiddelen voor specifieke groepen, zoals nieuwkomers en kinderen met een stoornis of beperking. Dit alles doen wij zonder winstoogmerk, vanuit passie en een diepgevoelde maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij zijn lid van branchevereniging Onderwijs Ontwikkeling Nederland (OON). We voldoen daarmee aan strenge kwaliteitseisen, onder andere op het gebied van ‘evidence based’ werken.

Onze keurmerken

De CED-Groep is in het bezit van het Keurmerk Onderwijs Ontwikkeling van branchevereniging OON. Ook beschikken we over een CEDEO-erkenning. We zijn er trots op om een aantoonbaar betrouwbare partner te zijn, die garant staat voor kwaliteitsbevordering en tevreden klanten.

Keurmerk Onderwijs Ontwikkeling
Hoe groter het traject, hoe langduriger de samenwerking die je zoekt, hoe belangrijker het is om te weten met wie je in zee gaat. Het Keurmerk Onderwijs Ontwikkeling garandeert dat je met een kwalitatief goed bureau te maken hebt, dat de kwaliteit van het onderwijs duurzaam en deskundig bevordert.

Cedeo-erkenning voor klanttevredenheid
Een Cedeo-erkenning voor onderwijsadvies betekent dat meer dan 80% van de opdrachtgevers 'tevreden tot zeer tevreden' is over de samenwerking en de geboekte resultaten. Geen enkele klant is (zeer) ontevreden. De hoge waardering van 9,4 zien wij als een groot compliment van onze klanten. We delen graag de resultaten van de audit.

Meer weten over deze belangrijke keurmerken? Bekijk het filmpje.

Zekerheid met een keurmerk

Keurmerken 1000 500px
x