Vier onderwijsadviesbureaus werken met ons samen aan Goud Onderwijs

We weten inmiddels dat Goud Onderwijs, het onderwijsverbetertraject dat we hebben ontwikkeld, aantoonbaar zorgt voor grote kwaliteitsverbeteringen in het primair (speciaal) onderwijs. Om te zorgen dat zoveel mogelijk scholen het programma kunnen implementeren, hebben we per 2 april de krachten gebundeld met Cedin, Onderwijs Maak Je Samen, Het ABC en IJsselgroep.


Samen werken we aan beter georganiseerd en kerndoel-dekkend onderwijs in een positief leerklimaat.

Samen meer scholen begeleiden

De implementatie van Goud Onderwijs vraagt veel van scholen. Daarom werken scholen intensief en langdurig samen met een onderwijsadviesbureau. Als adviseurs niet zo ver hoeven te reizen, zorgt dat voor meer capaciteit om scholen te kunnen ondersteunen. Daarom hebben we adviseurs van Cedin, Onderwijs Maak Je Samen, Het ABC en IJsselgroep opgeleid om het Goud-concept ook in hun regio te kunnen invoeren. Met vijf bureaus kunnen we veel meer scholen begeleiden en maken we een grote impact op de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs.

21 mei: gratis online informatiebijeenkomst

Op 21 mei 2024 organiseren de vijf onderwijsadviesbureaus samen een online informatiebijeenkomst, waarin programmaleider Goud Onderwijs Edwin Vugts je meeneemt in de aanpak. Ook hoor je de praktijkervaringen van een schoolleider die al drie jaar met Goud Onderwijs werkt.

Wil je op de hoogte gehouden worden over deze bijeenkomst? Laat dan je gegevens achter.

Ontdek Goud Onderwijs

Gratis online bijeenkomst 21 mei, 19.30-20.30
Aanmelden
x