Petrelle Tomassen →

◊ Onderwijs ◊ Plezier ◊ Samen
CED 16 2

Petrelle Tomassen →

Ontwikkelaar, onderzoeker, innovatie- en organisatieadviseur

010 4071 599

p.tomassen@cedgroep.nl

Waarom ik bij de CED-Groep werk

Na mijn studie Sociolinguïstiek heb ik veel mooie ervaring opgedaan als ontwikkelaar van lesmateriaal en heb daarnaast ook gewerkt als reisleidster (Italië) en docent Arbeidsmarktoriëntatie voor vluchtelingen met een verblijfsvergunning in Nederland. Mijn hart ligt echt in het onderwijs. En dan met name bij taal en lezen. Daar word ik gewoon altijd blij van. Bij de CED-Groep kan ik mijn kennis en kunde steeds verder ontwikkelen en uitdragen. Nieuwsbegrip is de rode draad.


Binnen de CED-Groep heb ik verschillende functies

check

Vanuit de unit R&D maak ik deel uit van het auteurs- en ontwikkelteam van Nieuwsbegrip, waar ik mijn creativiteit en kennis over begrijpend lezen kwijt kan.

check

Als adviseur vanuit de unit PO geef ik door het hele land teamtrainingen op het gebied van Begrijpend Lezen met Nieuwsbegrip en begeleid ik leerkrachten hierin middels klassenbezoeken.

check

Aanspreekpunt voor onderwijsprofessionals die vragen hebben over de inzet van Nieuwsbegrip op school via de helpdesk. Nieuwsbegrip loopt als een rode draad door deze verschillende functies heen. En dat is mooi, want ik ben echt fan van Nieuwsbegrip.


Samen met de scholen aan de slag met begrijpend lezen

Ik zet mij graag in voor leerlingen én leerkrachten. Hen helpen bij het vormgeven van begrijpend leesonderwijs is mijn passie. Ik vind het fantastisch om daarbij het ontwikkelen van lesmateriaal te combineren met het ondersteunen van leerkrachten op de werkvloer.

Petrelle Tomassen 1

Petrelle Tomassen

Stuur mij een een email

Direct contact
x