Sjoukje Hoebers →

Gestructureerd, klantgericht, praktisch
Sjoukje Hoebers 1

Sjoukje Hoebers →

Ontwikkelaar, innovatie- en organisatieadviseur

0622052778

s.hoebers@cedgroep.nl

Bekijk mijn Linkedin pagina

Waarom ik kies voor de CED-Groep

Na mijn studie Communicatiewetenschappen wilde ik iets kunnen betekenen in het onderwijs. Ik koos ervoor om nog een master te doen: Onderwijskundig ontwerp en advisering. Voor mijn thesis kwam ik terecht bij de CED-Groep en daar kon ik na afronding van mijn studie aan de slag bij de uitgeverij. Een mooie kans om het veld nog beter te leren kennen. De CED-Groep staat ergens voor, we werken allemaal vanuit het mooie streven om kinderen, leerlingen en professionals verder te helpen.

Doorontwikkeling

Niet alleen ons aanbod ontwikkelt door, maar ook onze medewerkers. Via de uitgeverij heb ik de kans gekregen om me meer te verdiepen in Nieuwsbegrip. Ik ben betrokken geweest bij de helpdesk, de helpdeskcoördinatie en de ict-coördinatie. Een deel van het takenpakket is inmiddels overgenomen door een andere enthousiaste collega, maar de ict-coördinatie doe ik nog steeds met veel plezier.

Samen met ons team en de webbouwers mag ik ervoor zorgen dat we zinvolle nieuwe functionaliteiten op de website implementeren. Innoveren binnen Nieuwsbegrip is een continu proces voor ons, en erg belangrijk om leraren en leerlingen te ondersteunen bij het (lesgeven in) begrijpend lezen.

Het jonge kind

Naast de ict-coördinatie mag ik me ook bezighouden binnen de unit van het jonge kind. Een gezellig en warm team met veel expertise op dit specifieke gebied. Ik vind het belangrijk dat een kleuter een zo sterk mogelijke start kan maken in groep 1. Een programma als Uk & Puk draagt hieraan bij, maar dit staat of valt wel met hoe de pm’er ermee aan de slag gaat. Als Uk & Puk-trainer wil ik de pm’er in haar (of zijn) kracht zetten.

Van onbewust naar bewust bekwaam, met alle kennis en handvatten die erbij horen.''

Sjoukje Hoebers

Ook binnen deze unit kijken we naar wat er speelt in het veld en wat wetenschappelijk onderzoek daarover zegt. Dit integreren we in ons aanbod. Door het te vertalen naar de praktijk kunnen we professionals binnen de kinderopvang en het onderwijs een betekenisvolle verdieping geven om mee verder te gaan in de groep of klas.

Sjoukje Hoebers 2

Sjoukje Hoebers

Stuur mij een email

Direct contact
x