BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Stageplaatsen

Wij bieden geen diagnostiekstages aan. Onze actuele stageplaatsen vind je hier:

Open stageverzoek

Ben je bezig met een bachelor of master, bijvoorbeeld in onderwijskunde, pedagogiek of (technische) bedrijfskunde? En zoek je een stageplek bij een toonaangevende educatieve dienstverlener, die al meer dan een halve eeuw actief is in de wereld van kinderopvang en onderwijs? Dan is de CED-Groep een geweldige plek.

Bij ons ben je omringd door experts met een passie voor de ontwikkeling van kinderen en een schat aan know how en ervaring. Van hen kun je veel leren. Maar we willen ook graag van jou leren. Wil jij jouw enthousiasme, creativiteit, nieuwsgierigheid en leergierigheid met ons delen? Stuur dan een mail naar stage@cedgroep.nl.

Geef in je mail daarin duidelijk aan:

  • waarom je bij ons wilt stagelopen
  • welke opleiding je volgt
  • aan welke eisen je stage moet voldoen
  • waar je interesse en sterke kanten liggen
  • de gewenste stageperiode
  • de omvang en duur van de stage.
Direct contact
x