BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Stage managementassistent

Vind je het belangrijk om bij een organisatie met een maatschappelijk doel stage te lopen, dan ben je bij de CED-Groep op de juiste plek. Onze medewerkers adviseren mensen in het onderwijs, in de kinderopvang en bij gemeenten. Op onze afdeling Research & Development (R&D) ontwikkelen we nieuwe leermiddelen en doen onderzoek de effectiviteit van leermiddelen.

CED-Groep zoekt een stagiair managementassistent

Je gaat stagelopen op de afdeling R&D, waar je de volgende taken oppakt:

 • Het ondersteunen van het afdelingshoofd en het managementteam
 • Het organiseren van de afdelingsbijeenkomsten
 • Het in kaart brengen van onderwijscongressen en de participatie van de CED-Groep
 • Het ondersteunen van het innovatielab
 • Het ondersteunen van het kenniscentrum
 • Het agenderen en notuleren van overleggen
 • Acties uitzetten die voortvloeien uit overleggen
 • Het monitoren van projecten

Als je eenmaal ingewerkt bent, is in deze stage veel ruimte voor eigen initiatief. Naast de vaste taken ga je proactief op zoek naar taken waarmee je de manager en afdeling R&D optimaal ondersteunt. De stagebegeleiding wordt gegeven vanuit het secretariaat, waarmee je nauw samenwerkt.

Stichting CED-Groep

Je stageplaats is op het hoofdkantoor aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam, tussen de Kralingse Plas en station Rotterdam Alexander.

Kinderen zien opbloeien en professionals laten floreren; dat is ons dagelijks werk. Met zo’n tweehonderd gedreven adviseurs, ontwikkelaars en onderzoekers vernieuwen, verbeteren en veranderen we het onderwijs en de kinderopvang. Ons motto? Als leren je lief is! Spreekt dit je aan, kom dan stagelopen bij de CED-Groep, onderwijsadvies en –ontwikkeling.

Profiel van de stagiair

 • 4e jaars secretariële opleiding op niveau 4, bijvoorbeeld managementassistent
 • uitstekend beheer MS Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint) en Office 365 (o.a. Sharepoint)
 • accuraat, resultaatgericht en heeft schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wat biedt CED-Groep

Hier ligt jouw kans om je drive voor innovatie in te zetten voor de onderwijspraktijk en daarin te ontwikkelen, zodat jouw talenten volop tot uiting kunnen komen. In het team deel je jouw expertise en daadkracht en ontvang je op jouw verzoek ook coaching en feedback.

 • goede stagebegeleiding
 • reiskostenvergoeding
 • veel leerzame momenten
 • veel aandacht voor professionalisering en ontwikkeling
 • vrijheid om er helemaal jouw stage van te maken.

Informatie over de stage

Neem contact op met Fabian Lionaar, manager R&D, tel 06 51359124.

Solliciteren voor de stageplaats van onderwijsontwikkelaar

Wij kijken uit naar je sollicitatie en CV via stage@cedgroep.nl voor 18 augustus 2024.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Direct contact
x