BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Stage Onderwijskunde of Nederlands

Stagelopen bij Nieuwsbegrip

Nieuwsbegrip ontwikkelt lesmateriaal voor het onderwijs in begrijpend lezen, teksten schrijven en rekenen. Dit materiaal is gebaseerd op een actueel onderwerp en dus is er elke week nieuw materiaal.

Bij Nieuwsbegrip hebben we elk jaar stagiairs, die na afronding van hun stage altijd met veel voldoening terugkijken op de periode.

Je taak

Stagiairs lopen meestal voor een deel mee in het ontwikkelen van lesmateriaal en krijgen daarnaast een of meer andere taken. Denk aan het uitzoeken van een bepaalde kwestie, het begeleiden van een pilot of een onderzoekje doen.

Verwachtingen

Wat wij van jou als stagiair verwachten is:

  • Je bent minstens drie dagen per week beschikbaar voor de stage in een periode van minstens drie maanden.
  • Je bent in ieder geval aanwezig op maandag (ontwikkelen leesmateriaal), en eventueel op dinsdag (ontwikkelen materiaal voor schrijven en rekenen). De meeste collega’s werken voor een deel op kantoor en voor een deel vanuit huis. Stagiairs kunnen daar ook voor kiezen
  • Je volgt een passende studie, zoals onderwijswetenschappen of Nederlands.
  • Je kunt vlekkeloos Nederlands schrijven.

Vergoeding

Je krijgt een reiskostenvergoeding.

Periode

In principe kun je elke periode van het jaar bij ons stagelopen.

Begeleiding

De stagebegeleider bij Nieuwsbegrip is Paul de Maat, auteur bij Nieuwsbegrip en onderwijskundige.

Locatie

CED-Groep
Hoofdweg 70
3067 GH Rotterdam

Interesse?

Wil je stagelopen bij Nieuwsbegrip? Stuur een e-mail naar stage@cedgroep.nl, gericht aan Paul de Maat. Hij kan ook vragen die je hebt, beantwoorden.

Direct contact
x