BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature bedrijfsadministratief medewerker

Ben jij die zelfstandige projectmedewerker met cijfermatig inzicht die het leuk vindt om berekeningen en tijdsplanningen te maken en tarieven te berekenen? Kan jij goed overweg met ERP systemen, weet je data te duiden en rapportages te maken? Werk je nauwkeurig en heb je oog voor detail? Kan je goed adviseren? Wil jij bijdragen aan het herontwerpen van administratieve processen? En werk je hierin graag samen met collega’s? Reageer dan op de vacature van:

Bedrijfsadministratief medewerker MBO

24 uur per week | Rotterdam

Als bedrijfsadministratief medewerker word je breed ingezet voor de gehele organisatie. Om je toch een beeld van de functie te geven, hieronder een greep uit de werkzaamheden.

Projectadministratie

Je maakt projecten aan in de projectmodule van ons ERP systeem zodat cursussen worden opengesteld en deelnemers zich in kunnen schrijven.

Je kent onze trainers tijd toe voor de projecten waaraan zij werken. Daarvoor bereken je eerst hoeveel uur je ze toe mag kennen. Je werkt snel en nauwkeurig omdat je weet hoe belangrijk het voor de trainer is om snel over de juiste tijd te kunnen beschikken.

Data analyse

Je bent het aanspreekpunt voor managers en andere collega’s voor vragen over bepaalde data uit het ERP. Je analyseert deze data, bewerkt indien nodig, maakt een rapportage en licht dit toe.

Berekenen van tarieven

Je doorziet het belang van een scherp en eerlijk tarief en weet hoe je die berekent. Je denkt mee hoe we die kunnen berekenen en berekent zelfstandig wat het meest passende tarief is. Je adviseert de coördinator van het Cursusbureau en het management hierover.

Cruciale rol bij nieuwe procedures

Vernieuwen van onze dienstverlening is een continu proces. Dat heeft vaak ook gevolgen voor de administratieve verwerking van orders en andere procedures. Samen met collega’s werk je de procedure uit, zodat collega’s en klanten vlot krijgen wat we aanbieden en dat daarbij ook aan alle belangrijke randvoorwaarden wordt voldaan.

Je collega’s van projectondersteuning

Je komt te werken in een enthousiast team van ongeveer 12 collega’s waarbij we ernaar streven om ieders expertise, ervaring en persoonlijkheid zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Een open en warme sfeer vinden we belangrijk waarbij we graag voor elkaar klaar staan voor het bieden van hulp en beantwoorden van vragen. We voorzien elkaar (en onze opdrachtgevers) van feedback met als doel hier samen van te groeien.

Over de CED-Groep

De CED-Groep is een landelijk werkend onderwijsadviesbureau met 200 enthousiaste collega’s die met elkaar de beste kansen creëren voor kinderen in het onderwijs en kinderopvang. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. Ons hoofdkantoor is te vinden aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam.

Wat wij vragen van jou als bedrijfsadministratief medewerker

 • mbo werk- en denkniveau
 • cijfermatig en analytisch inzicht, detaillistische en nauwkeurige houding.
 • een zelfstandige en proactieve werkhouding.
 • leergierig en maakt je zaken snel eigen.
 • uitstekende digitale vaardigheden.
 • Excel en Access hebben geen geheimen voor jou.
 • Het is een pre als je ervaring hebt met het verzamelen en analyseren van data uit ERP systemen.

Wat kun je van ons verwachten

 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen. Kansen voor eigen initiatief
 • Flexibele werktijden in overleg met je collega’s naar eigen wensen in te vullen.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ;
 • Salaris min € 2.050 max € 2.930 bpm op fulltime basis
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar in de functie van medewerker bedrijfsadministratie met de intentie te verlengen;
 • Opname in pensioenfonds ABP;
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Laptop en telefoonvergoeding.
 • Reiskostenvergoeding
 • Vijf weken vakantie
 • Bonus, afhankelijk van het rendement. Als het goed gaat met de CED-Groep dan geniet jij ervan mee.
 • Je bent altijd welkom op ons kantoor aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam. Een goede bereikbaarheid met het OV (Rotterdam Alexander) en gratis parkeren. En het is ook mogelijk om deels vanuit huis te werken.

Informatie over de vacature

Je kunt contact opnemen met Maaike Pribnow, coördinator secretariaat, telnr. 06-24080359 of Arnout Sprenger, manager bedrijfsvoering, tel 06-50624187.

Solliciteren als bedrijfsadministratief medewerker

Wij kijken uit naar je sollicitatie met motivatie en CV voor 1 oktober 2022. Solliciteer direct via sollicitatie@cedgroep.nl.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen

Direct contact
x