BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

vacature coördinator primair onderwijs

32-38 uur per week | doorgroeimogelijkheden naar teamleider

In deze functie heb je de ultieme combinatie van het werken als senior onderwijsadviseur voor het onderwijs in heel Nederland en coördinerende taken voor de unit primair onderwijs mét de mogelijkheid om door te groeien naar teamleider.

Ben jij een ervaren onderwijsprofessional die graag complexe vraagstukken aanpakt en aantoonbare verbeteringen realiseert? Heb jij een passie voor onderwijsinnovatie en wil je bijdragen aan de kracht van jouw collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als coördinator primair onderwijs

Je voert gesprekken met de collega’s over professionele ontwikkeling en te behalen resultaten en verbindt de acties hieruit in lijn met het beleid. Je ondersteunt de collega’s en onderneemt actie waar nodig. Je begeleidt medewerkers op het gebied van sales en acquisitie en maakt je ons klantsysteem AllSolutions snel eigen. Je kent en begrijpt de cijfers die van belang zijn, zodat je hier samen met de manager uitvoerend op kan sturen en input kan geven voor beleid en strategie. Dit doe je een deel van de week.

Daarnaast ook als senior onderwijsadviseur aan de slag

Je werkt aan complexe, opbrengstgerichte advies-, trainings- en begeleidingstrajecten voor grote klanten. Je doel is om substantiële verbeteringen te realiseren binnen scholen en besturen. Jij profileert jezelf zowel intern als extern als expert in jouw kennisdomein en werkt nauw samen met de unit Innovatie en Onderzoek om onze producten en diensten verder te ontwikkelen. Daarnaast neem je initiatief in de professionalisering van collega’s en draag je bij aan de groei van onze organisatie.

Flexibel werken vanuit huis en kantoor

Contact met klanten en collega’s heb je online of live. Je vindt ons hoofdkantoor op een goed bereikbare locatie in Rotterdam. Uiteraard kun je ook vanuit huis werken en direct naar klanten in heel Nederland te reizen. Ben je onderweg? Dan kun je efficiënt gebruikmaken van je tijd. Bijvoorbeeld door belangrijke gesprekken te voeren of je kennis bij te spijkeren met inspirerende onderwijspodcasts. In de schoolweken inspireer en train je onderwijsprofessionals. Je verlof en opgebouwde compensatie-uren neem je in de schoolvakanties op.

Je collega’s bij het team primair onderwijs

Er werken ongeveer 50 onderwijsadviseurs vanuit de CED-Groep om het primair onderwijs te versterken. Binnen dit team werk je met nog twee coördinatoren samen. Je ontmoet je collega’s online of telefonisch en live op overlegmomenten, op professionaliseringsdagen op ons kantoor in Rotterdam en tijdens leuke uitjes. Je wordt een waardevol onderdeel van een gezellig team, dat erop gericht is om onderling kennis te delen.

Wat betekent de CED-Groep voor het onderwijs?

Onze missie: gelijke kansen voor ieder kind. Als landelijk werkend onderwijsadviesbureau geven we daarvoor betekenisvolle professionalisering, die direct toepasbaar is in de praktijk. We begeleiden, ontwikkelen inspirerende leermiddelen en doen onderwijsgerelateerd onderzoek. De CED-Groep is een stichting zonder winstoogmerk. Dat zie je terug in onze maatschappelijk bevlogen medewerkers, die zorgen voor een fijne sfeer. De inwerkperiode wordt zonder uitzondering ervaren als een warm bad

Herken jij jezelf hierin?

 • wo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur richting onderwijswetenschappen of master SEN of vergelijkbaar.
 • Werkervaring op verschillende scholen, in verschillende rollen zoals directeur of intern begeleider.
 • Uitgebreide trainer- en advieservaring is voor senior adviseur noodzakelijk.
 • Je bent gericht op marktkansen, waaruit je je opdrachten genereert. Je gaat met je netwerk in gesprek over relevante ontwikkelingen en peilt de behoeften.
 • Vakkennis en onderwijsontwikkelingen houd je actief bij.
 • Van vrijheid om je eigen te agenda plannen in afstemming met de klant word je blij.
 • Leren is je lief!

Zo belonen we jouw inzet

 • uitgebreid inwerkprogramma, waarin je ook meeloopt met collega’s
 • training op onze adviesdiensten
 • scholingsbudget
 • arbeidsvoorwaarden volgens CAO AOJ
 • salaris tussen € 3.975 en € 5.935 bruto per maand op fulltime basis
 • doorgroeimogelijkheden
 • jaarcontract met de intentie om te verlengen
 • opname in het pensioenfonds ABP
 • bonus, na het eerste jaar
 • thuiswerkplekvergoeding
 • collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • reiskosten- en parkeervergoeding
 • laptop en telefoonvergoeding

Geïnteresseerd in deze functie met doorgroeimogelijkheden? Stel je vragen.

Wil je eerst wat meer van gedachten wisselen voor je solliciteert? Dat begrijpen we en daar maken we graag tijd voor. Wie wil je graag spreken?

 • Nadia Thijse, HR-adviseur: tel 06-15384765
 • Carla van Doornen, unitmanager het jonge kind en primair onderwijs: 06-13252548

Solliciteren op de vacature coördinator primair onderwijs

Wij kijken uit naar je motivatie en cv in de mailbox van sollicitatie@cedgroep.nl.
Reageren kan tot 18 augustus 2024.

De sollicitatieprocedure

 • Allereerst een selectie van de binnengekomen sollicitaties.
 • Uitnodiging voor een eerste gesprek met twee MT-leden.
 • Een tweede gesprek met een manager en de bestuurder.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Direct contact
x