BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature Medewerker projectondersteuning / functioneel beheerder

38 uur | Rotterdam

“En weer een tevreden klant verlaat het pand”

Jouw dag kan niet meer stuk als je weer een paar klanten en collega’s hebt kunnen helpen hun (systeemtechnische) problemen op te lossen. Gisteren nog ontving je een vraag van een collega die op een andere wijze gebruik wil maken van ons online leerplatform Procademy. Jij werd direct enthousiast en ging aan de slag om uit te zoeken welke mogelijkheden er nog meer zijn en hoe we ons systeem nóg beter kunnen inzetten. Je maakt dagelijks gebruik van het systeem en volgt de ontwikkelingen op de voet. Je zet je proactief in om mee te denken hoe het platform zo optimaal mogelijk ingezet kan worden. Je ontwikkelt jezelf tot expert op dit gebied en voorziet de organisatie van advies.

Komende maand start weer een groot migratieproject. Daarin vervul jij een rol als tester en uitvoerder en voorzie jij de projectleider van informatie zodat ook dit project weer op rolletjes verloopt.

Herken je je in deze rol, of lijkt je dit echt te gek? Lees dan snel verder!

Als nieuwe collega projectondersteuning/functioneel beheerder kom je te werken op de afdeling secretariaat en projectondersteuning. Samen zorgen wij ervoor dat niet alleen onze klanten, maar ook onze collega’s worden geholpen met zeer uiteenlopende vragen en verzoeken. Dit alles om bij te dragen aan ons doel; de beste kansen voor ieder kind binnen het onderwijs.

Je collega’s van projectondersteuning

Je komt te werken in en enthousiast en gevarieerd team van ongeveer 12 collega’s. We streven ernaar om ieders expertise, ervaring en persoonlijkheid zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Een open en warme sfeer vinden we belangrijk waarbij we graag voor elkaar klaar staan. We werken hard en serieus, maar een dag niet gelachen is een dag niet gewerkt!

Over de CED-Groep

De CED-Groep is een landelijk werkend onderwijsadviesbureau met 200 enthousiaste collega’s die met elkaar de beste kansen creëren voor kinderen in het onderwijs en kinderopvang. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. Ons hoofdkantoor is te vinden aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam.

Wij vragen

 • Een servicegerichte houding
 • probleem oplossend vermogen
 • accuraat werken, ook onder druk
 • Een zelfstandige en proactieve werkhouding
 • Het is een pré als je ervaring hebt met het verzamelen en analyseren van data uit ERP systemen, maar bereidheid om te willen leren het belangrijkste!
 • mbo werk- en denkniveau

Wat biedt de CED-groep?

 • We geven je een warm welkom en een uitgebreid onboarding programma
 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen. Kansen voor eigen initiatief
 • Flexibele werktijden in overleg met je collega’s naar eigen wensen in te vullen.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ;
 • Salaris min € 2.100 max € 2.900 bpm op fulltime basis
 • Vakantiegeld 8%
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie te verlengen;
 • Opname in pensioenfonds ABP;
 • Na je eerste jaar ga je meedelen in de jaarlijkse CED-bonus;
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Laptop en telefoonvergoeding, zodat je zowel vanuit huis en vanuit kantoor kunt werken.
 • Reiskostenvergoeding
 • Vijf weken vakantie
 • Je bent altijd welkom op ons kantoor aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam. Een goede bereikbaarheid met het OV (Rotterdam Alexander) en gratis parkeren. En het is ook mogelijk om deels vanuit huis te werken.

Meer informatie over de vacature

Je kunt contact opnemen met Maaike Pribnow, coordinator secretariaat, telnr 06-24080359 of Karin Snoodijk, unitmanager, telnr 06-22052444.

Solliciteren als projectondersteuner

Wij kijken uit naar je sollicitatie met motivatie en CV voor 4 december 2022. Solliciteer direct via sollicitatie@cedgroep.nl.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen

Direct contact
x