BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature medior onderwijsontwikkelaar

32 uur | Rotterdam

De beste kansen voor iedere leerling en student. Dat is wat ons en jou drijft. Je houdt van uitdagingen. Je tanden zetten in iets nieuws. Daarom ga je graag bij ons aan de slag als medior ontwikkelaar met taken op het gebied van ontwikkeling, innovatie, acquisitie en projectmanagement. Op dit moment is inhoudelijke expertise op het gebied van gedrag en digitalisering extra welkom!

Je collega vertelt
Wie kan jou het beste vertellen over deze baan? Je directe collega natuurlijk. Lees hoe Natascha Schreurs koos voor deze baan. 'Ik heb de allerleukste.'

‘Ik bouw bruggen tussen theorie en praktijk én werk met veel verschillende mensen samen. Dan ben ik op mijn plek.’

Natascha Schreurs, medior onderwijsontwikkelaar CED-Groep

Innovatieve projecten op onderwijsgebied

Je krijgt de verantwoordelijkheid voor kleinere projecten en participeert in grote projecten. Je ontwikkelt programma’s en methodieken waarmee professionals in kinderopvang en onderwijs het beste uit alle kinderen kunnen halen. De kwaliteit van onze producten en aanpakken wordt in het hele land herkend, niet alleen door het onderwijs, maar ook in andere sectoren. Opdrachtgevers kiezen ons (jou!) vanwege deze kwaliteit en de vakkundigheid waarmee we ideeën in concrete oplossingen omzetten.

Aansluiten bij actuele ontwikkelingen

Je wilt meedoen met wat er speelt in de markt. Of het nu gaat om burgerschap, taal of rekenen, opbrengstgericht werken, vreedzaam onderwijs of kansenongelijkheid, je wilt er alles van weten, bent ervan en zit met je collega’s ‘voorop de golf’.

Voorbeelden van het ontwikkelaarswerk

Op basis van de actuele ontwikkelingen en klantvragen varieert dit van het (met anderen) uitbouwen van een kansengelijkheidsprogramma in het primair onderwijs, het ontwikkelen van lessen in bijvoorbeeld Nieuwsbegrip tot digitale producten zoals volginstrumenten. Onze GOUD aanpak is door scholen omarmd en scholen hebben GOUD als pilot. Daar zijn we trots op.

Wetenschap is de basis van onze interventies en programma’s

We zoeken een onderwijskundige creatieve geest die werkzame interventies en programma’s ontwikkelt, uiteraard met een wetenschappelijke onderbouwing.

Gesprekspartner voor professionals in het onderwijs

Je bent gesprekspartner voor professionals in het onderwijs. Jij hebt oog voor nieuwe (markt-) kansen en verzilvert deze. Nieuwe opdrachten acquireren gaat je goed af.

Onze innovatieteams

De unit R&D bestaat uit 30 ondernemende en kundige professionals met een gevarieerde academische achtergrond. Ze hebben in ieder geval één ding gemeen: passie voor onderwijs vertalen naar relevante, werkbare en effectieve oplossingen die echt wat betekenen voor de kansen van kinderen. Je voelt je op je gemak in een innovatief team van ontwikkelaars met een ‘onderwijs-tic’.

Over de stichting CED-Groep

De CED-Groep is een stichting zonder winstoogmerk. Wij hebben in het bijzonder aandacht voor kinderen en jongeren die iets extra’s nodig hebben, bijvoorbeeld kinderen met een stoornis, beperking of vluchtelingenkinderen. Samen met partners ontwikkelen we kwalitatieve, aanpakken en oplossingen die bijdragen aan hun talentontwikkeling en kansen. Zo helpen we mee aan een betere toekomst.

Wat vragen we van de medior onderwijsontwikkelaar

 • Je bent in staat om je snel in te werken in een nieuw aandachtsgebied.
 • Flexibiliteit, lef en kunnen werken onder tijdsdruk zijn jou op het lijf geschreven.
 • Je werkt planmatig van probleem naar oplossing.
 • Je legt makkelijk contacten en je durft je zegje te doen in nieuwe situaties en bij klanten.
 • Je stelt kritische vragen, bent een sparringpartner voor je collega's.
 • Je bruist van enthousiasme en creativiteit en je wilt (blijven) leren.
 • Je zet graag en van harte jouw brede kennis (master onderwijswetenschappen, academische pabo of vergelijkbaar) en jouw ruime ontwikkelervaring in voor innovatie in het onderwijs.
 • Je hebt hart voor onderwijs en er misschien zelfs gewerkt.

Zo belonen we jouw inzet

 • De kans om kennis uit de wetenschap toepasbaar te maken voor de praktijk. Je werkt in het hart van het onderwijs en levert daar een betekenisvolle bijdrage aan.
 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen. Kansen voor eigen initiatief, waar jouw ondernemershart tot zijn recht komt.
 • Ons motto: 'als leren je lief is' geldt ook voor jou: na een onboardingtraject met e-learnings en bijeenkomsten zijn er door het jaar heen interne professionaliseringsdagen met externe sprekers. Je ontwikkelt jezelf snel verder in contact met klanten en collega’s en omdat wij de verdere uitbouw van jouw expertise actief faciliteren.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ.
 • Salaris van een medior ontwikkelaar ligt tussen € 3.400 en € 5.070 bpm op fulltime basis, afhankelijk van ervaring en opleiding.
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie te verlengen.
 • Na je eerste jaar ga je meedelen in de jaarlijkse CED-bonus.
 • Vijf weken vakantie.
 • Opname in pensioenfonds ABP.
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • Reiskosten- en parkeervergoeding.
 • Laptop en telefoonvergoeding.
 • Werplekvergoeding.
 • Regelmatige informele activiteiten via Fun4U.

Informatie over de vacature

Wil je eerst nog wat meer weten voor je in de pen klimt. Dat begrijpen we, dus neem gerust contact op.

 • Els Rietveld, manager R&D: 06 124 344 93
 • Natascha Schreurs, medior onderwijsontwikkelaar R&D: 06 197 454 05

Solliciteren als onderwijsontwikkelaar

Wij kijken uit naar je sollicitatie en cv via sollicitatie@cedgroep.nl voor 29 mei 2023.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Direct contact
x