BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature Onderwijsadviseur Gedragsspecialist

24 - 34 uur per week

Ga jij ‘aan’ op vraagstukken als: hoe zorgen we voor een harmonieuze groep? Wat is de betekenis van ongewenst gedrag en hoe sluiten we beter aan bij de onderwijsbehoeften? Wat verwachten wij eigenlijk van onze leerlingen en hoe beïnvloeden we dat? Als onderwijsadviseur bij de CED-Groep werk je altijd aan de kwaliteit van het onderwijs. Alhoewel je breed inzetbaar bent, is gedrag jouw expertisegebied. Je analyseert, adviseert en traint. Wat hebben de professionals al en waar sluit je bij aan? Deze puzzel is het leukst.

Benieuwd naar de ervaring van misschien wel je toekomstige collega? Lees het verhaal van Christianne de Cock

'Het gaat erom: welke onderwijsbehoefte heeft een leerling? Ik vind het zo mooi om professionals daar praktische handvatten voor te geven.'

-Christianne de Cock, medior onderwijsadviseur CED-Groep

Opgeleid en voorbereid op pad

Heeft het onderwijs geen geheimen meer voor jou, maar heb je nog geen ervaring als adviseur? Dan is het belangrijk dat je goed voorbereid op pad gaat. Daarom trainen we je uitgebreid op onze adviesdiensten en loop je in het eerste jaar geregeld mee met je collega's. Natuurlijk leren zij ook van jou. Doordat je op veel verschillende scholen komt, doe je daar ook eindeloos veel inspiratie op. Zodra je er klaar voor bent, help je zelfstandig onderwijsteams in het hele land met hun professionalisering. Ook als je al weet hoe het eraan toegaat, kun je een gedegen inwerkperiode verwachten. Afhankelijk van je ervaring als adviseur en/of in een strategische onderwijsfunctie ga je aan de slag als medior of senior adviseur.

Welke onderwijsuitdagingen ga je aan?

Je adviseert onderwijsteams op het gebied van pedagogiek en gedrag. Je traint en coacht leerkrachten of docenten of schoolteams, waarbij je schakelt tussen de rol van procesbegeleider, expert of sparringpartner. Uiteraard ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gedrag.

 • Je bent volwaardig gesprekspartner voor besturen, directies en onderwijsprofessionals. Daarom ben je goed op de hoogte van ontwikkelingen in het onderwijsveld.
 • Je traint, coacht en begeleidt schoolteams op het gebied van pedagogische en didactische vaardigheden, in groepsverband of in de klas.
 • Je implementeert wetenschappelijk onderbouwde, praktische oplossingen als Vreedzaam, Opbrengstgericht werken in 4D en Goud Onderwijs.
Heb je naast specifieke expertise op gedrag ook bredere affiniteit met het geven van onderwijsadvies? Dan is dat een voordeel.

Wat betekent de CED-Groep voor het onderwijs?

Onze missie: gelijke kansen voor ieder kind. Als landelijk werkend onderwijsadviesbureau geven we daarvoor betekenisvolle professionalisering, die direct toepasbaar is in de praktijk. We begeleiden, ontwikkelen inspirerende leermiddelen en doen onderwijsgerelateerd onderzoek. De CED-Groep is een stichting zonder winstoogmerk. Dat zie je terug in onze maatschappelijk bevlogen medewerkers, die zorgen voor een fijne sfeer. De inwerkperiode wordt zonder uitzondering ervaren als een warm bad.

Studie en opleiding

Ons motto: ‘als leren je lief is’. Ook jouw eigen ontwikkeling gaat natuurlijk door. Het hele jaar door hebben we interne professionaliseringsdagen met een externe spreker op het thema. Je ontwikkelt jezelf snel verder doordat je klanten adviseert op basis van de nieuwste trends, omdat je samen met jouw collega’s nieuwe aanpakken ontwikkelt en omdat wij de verdere uitbouw van jouw expertise actief faciliteren. Er staat een scholingsbudget voor je klaar.

‘Het voelt als een cadeautje om zoveel cursussen te mogen volgen. Ik leer zoveel wat ik direct kan toepassen.’

Christianne de Cock, medior onderwijsadviseur CED-Groep’

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt wo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur richting onderwijswetenschappen of master SEN of vergelijkbaar.
 • Je bent gericht op marktkansen, waaruit je je opdrachten genereert. Je gaat met je netwerk in gesprek over relevante ontwikkelingen en peilt de behoeften.
 • Vakkennis en onderwijsontwikkelingen houd je actief bij.
 • Van vrijheid om je eigen te agenda plannen in afstemming met de klant word je blij.
 • Leren is je lief!

Heb je al ervaring als adviseur, trainer, of in een strategische rol of functie? Heb je al eerder scholen en groepen onderwijsprofessionals begeleid? Dan vinden wij dat extra waardevol.

Zo belonen we jouw inzet

 • uitgebreid inwerkprogramma, waarin je ook meeloopt met collega’s
 • training op onze adviesdiensten
 • scholingsbudget
 • arbeidsvoorwaarden volgens cao AOJ
 • salaris bruto per maand op fulltime basis
  - medior adviseur van € 3.520 tot € 5.277
  - senior adviseur van € 3.959 tot € 5.936
 • doorgroeimogelijkheden
 • jaarcontract met de intentie om te verlengen
 • opname in het pensioenfonds ABP
 • bonus, na het eerste jaar
 • thuiswerkplekvergoeding
 • collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • reiskosten- en parkeervergoeding
 • laptop en telefoonvergoeding

Geïnteresseerd? Stel je vragen

Wil je eerst wat meer van gedachten wisselen voor je solliciteert? Dat begrijpen we en daar maken we graag tijd voor. Wie wil je graag spreken?

 • Hanke Geurts, manager gespecialiseerd onderwijs: 06-38242635
 • Carla van Doornen, manager primair onderwijs en jonge kind: 06-13252548
 • Karin Snoodijk, manager vo/mbo: 06-22052444
 • Nadia Thijse, HR-adviseur: 06-15384765

Natuurlijk kun je je vraag ook schriftelijk stellen.

Reageren op de vacature

CED-Groep heeft een groeiambitie en we zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij aan de slag bij onze innovatieve organisatie? Wij kijken uit naar je motivatie en cv in de mailbox van sollicitatie@cedgroep.nl. Reageren kan tot 21 april 2024.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven daarom geen contact op te nemen.

Direct contact
x