BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature Onderwijsadviseur Gedragsspecialist

24 - 34 uur per week

Als onderwijsadviseur bij de CED-Groep werk je altijd aan de kwaliteit van het onderwijs. Je komt bij een team onderwijsprofessionals en analyseert: Wat hebben ze al en waar sluit ik bij aan? Deze puzzel is het leukst. Jouw expertise van gedrag zet je als onderwijsadviseur in bij vraagstukken vanuit scholen, zoals:

 • Hoe kunnen we als team zorgen dat onze groep leerlingen een harmonieuze groep worden, waar gedrag als moeite met uitgestelde aandacht, pestsituaties of storend gedrag tot het verleden behoren, en waarin samenwerken en samen leren leidend zijn?
 • Hoe kunnen we op een planmatige en cyclische manier samen aan het gedrag van kinderen werken, zodat er meer leertijd en hogere leeropbrengsten zijn?

Opgeleid en voorbereid op pad

Is de rol van onderwijsadviseur nieuw voor je? Dan is het belangrijk dat je goed voorbereid op pad gaat. Daarom trainen we je uitgebreid op onze adviesdiensten en loop je in het eerste jaar geregeld mee met je collega's. Natuurlijk leren zij ook van jou. Zodra je er klaar voor bent, help je zelfstandig onderwijsteams in het hele land met hun professionalisering. Ook als je het klappen van de zweep al kent, kun je een gedegen inwerkperiode verwachten.

Wat ga je doen als adviseur?

Je adviseert onderwijsteams op het gebied van pedagogiek en gedrag. Je traint en coacht leerkrachten of docenten of schoolteams, waarbij je schakelt tussen de rol van procesbegeleider, expert of sparringpartner. Uiteraard ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het gedraggebied. Acquisitie is een vast onderdeel van je functie. Je gaat met jouw netwerk in gesprek over relevante ontwikkelingen en peilt de behoeften.

Flexibel werken vanuit huis en kantoor

Je vindt ons hoofdkantoor aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam. Hier ontmoet je je collega's en bereid je trainingen voor. Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en eigen vervoer (gratis parkeren). Uiteraard kun je ook vanuit huis werken en rechtstreeks naar onze klanten in heel Nederland reizen. Reizen hoort dus bij de functie. Ben je onderweg? Dan doe je nog even dat belletje of je houdt je kennis up to date met een leerzame onderwijspodcast. Het contact met klanten is zowel live als online.

Jouw talent

 • Academisch werk- en denkniveau, bijvoorbeeld opleiding onderwijswetenschappen of door een combinatie van werkervaring en aanvullende scholing.
 • Enkele jaren ervaring als leidinggevende, intern begeleider, projectleider of coördinator in het onderwijs.
 • Advies- en trainersvaardigheden zijn een pré.
 • Expertise op het gebied van pedagogiek. Je houdt deze vakkennis actief bij. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • Je bent gericht op marktkansen en genereert daaruit je eigen opdrachten. Je ziet acquisitie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Zo belonen we jouw inzet

Hier ligt jouw kans om kennis uit de wetenschap toepasbaar te maken voor de praktijk. Je werkt in het hart van het onderwijs en levert daar een betekenisvolle bijdrage aan. Daarnaast bieden we:

 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen.
 • Flexibele werktijden. Je plant je eigen agenda en hebt wisselende werktijden.
 • Veel aandacht voor professionalisering en ontwikkeling, onder andere op onze interne professionaliseringsdagen.
 • Vijf weken vakantie. In de schoolweken adviseer je en train je professionals in het onderwijs. Je neemt je verlof en extra gewerkte uren zoveel mogelijk op in de schoolvakanties.
 • Je salaris is afhankelijk van je onderwijs- en advieservaring. Het salaris van een medior adviseur is van € 3.400 tot € 5.074 bpm op fulltime basis. Heb je reeds ruime ervaring als gedragsadviseur, dan ben je mogelijk een senior adviseur. Het salaris van een senior is tussen € 3.800 en € 5.700 bpm op fulltime basis.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ
 • Opname in pensioenfonds ABP
 • Je contracturen zijn wat ons betreft minimaal gemiddeld 24 uur en maximaal 34 uur. Voor hoeveel uur je een contract wilt, dat is aan jou.
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie te verlengen.
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Reiskosten- en parkeervergoeding
 • Laptop en telefoonvergoeding

Enthousiast? Stel je vragen

Borrelen er naast enthousiasme ook nog vragen op? Daar maken we graag tijd voor. Wie wil je graag spreken?

 • Hanke Geurts, manager gespecialiseerd onderwijs: 06-38242635
 • Carla van Doornen, manager primair onderwijs en jonge kind: 06-13252548
 • Karin Snoodijk, manager vo/mbo: 06-22052444
 • Nadia Thijse, HR-adviseur: 06-15384765

Zo is het om te werken bij de CED-Groep

Lees de verhalen van medewerkers die ooit op hetzelfde punt stonden waar jij nu misschien wel staat.

Reageren op de vacature

CED-Groep heeft een groeiambitie en we zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij aan de slag bij onze innovatieve organisatie? Stuur dan je reactie naar sollicitatie@cedgroep.nl voor 9 oktober 2023.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven daarom geen contact op te nemen.

Direct contact
x