BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature onderwijsadviseur voor GOUD onderwijs

Een perspectief op een goede toekomst voor ieder kind. Als je dat kan bereiken dan heb je goud in handen! Ga je ook voor Goud? Wordt dan onze collega. CED-Groep heeft een vacature voor een

Onderwijsadviseur voor GOUD onderwijs

24 - 32 uur per week

Goud onderwijs, wat is dat?

Goud Onderwijs staat voor excellent onderwijs, bevlogen leerkrachten met plezier in hun werk, een duidelijke gedragscultuur en hoge uitstroomniveaus.

De CED-Groep werkt sinds 2020 in een exclusieve pilot, in samenwerking met de Erasmus universiteit, aan het bereiken van deze zeer ambitieuze doelen. De bakermat van het Goud gedachtengoed ligt bij de Uncommonschools uit Amerika, die al meer dan 20 jaar kansengelijkheid succesvol realiseren op meer dan 50 scholen.

Goud onderwijs zorgt ervoor dat de leerkracht zijn vakmanschap kan uitoefenen. Om dat te organiseren zijn er twee schoolleiders (één organisatorisch en één inhoudelijk) zodat de leerkracht begeleid wordt en zich niet hoeft bezig te houden met randzaken. En er is een leerlingdecaan die zich focust op leerlinggedrag en de schoolcultuur en de leerkracht ontzorgt.

Ontdek Goud Onderwijs

Coaching en training

Als adviseur help je in deze uitdagende omgeving professionals om hun doelen te bereiken. Je staat hen met raad en daad bij om het tot een succes te maken. Zo train je de leerkrachten, ben je gesprekspartner voor de intern begeleider, leerlingdecaan en de inhoudelijk en operationeel schoolleider. Je bent ongeveer één dag in de week op de school en werkt intensief met hen samen.

Je bent een expert op het gebied van Teach en Lead Like a Champion en directe instructie. Je begeleidt de datateams en geniet mee van de groei die leerlingen en professionals doormaken. Je zet je expertise en je creativiteit in om samen oplossingen te bedenken voor knelpunten die er in de praktijk zijn.

Wetenschappelijke kennis in de praktijk

Jij houdt ervan om complexe adviestrajecten te begeleiden. Je zet jouw schat aan ervaring op onderwijsgebied in en maakt wetenschappelijke kennis toegankelijk voor de praktijk. Het doel is altijd om de onderwijsprofessionals te ontwikkelen ten gunste van de leerling en daarmee draag jij bij aan Goud Onderwijs. Met jouw passie creëer je gelijke kansen voor alle leerlingen!

Nieuwe klanten en opdrachten

Behalve in het uitvoeren en meedenken over Goud Onderwijs is acquisitie een vast deel van je functie. Je gaat met jouw netwerk (bijv. schoolbesturen) in gesprek over relevante onderwijsontwikkelingen en je peilt behoeften.

Je collega’s bij unit primair onderwijs

Je krijgt veertig deskundige collega’s, die elkaar graag verder helpen en hun kennis delen.

Net als jij geven zij advies en training in het primair onderwijs. Als adviseur werk je vaak solistisch, maar je kunt altijd terugvallen op je team van betrokken collega’s. Je ontmoet hen online zo vaak als je wilt, live op overlegmomenten en tijdens professionaliseringsdagen op ons kantoor in Rotterdam.

Wat breng je mee?

 • Academisch werk- en denkniveau, bijvoorbeeld master Onderwijswetenschappen of door een combinatie van werkervaring en aanvullende scholing
 • Enkele jaren ervaring als adviseur in het primair onderwijs
 • Roots als professional in het basisonderwijs, bij voorkeur in een stedelijke omgeving
 • Je kunt je helemaal vinden in de visie van Goud Onderwijs en dat draag je uit
 • Expertise op pedagogisch en didactisch gebied, taal en/of rekenen
 • Gericht op marktkansen, acquisitie- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Je weet complexe materie op een aantrekkelijke en enthousiasmerende manier over te brengen aan (groepen) klanten
 • Flexibiliteit: je reist naar scholen in het hele land of hebt een bijeenkomst online. De vrijheid om je eigen agenda te bepalen, wisselende werktijden en soms ook ’s avonds.

Zo belonen we jouw inzet

 • De kans om kennis uit de wetenschap toepasbaar te maken voor de praktijk. Je werkt in het hart van het onderwijs en levert daar een betekenisvolle bijdrage aan.
 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen. Kansen voor eigen initiatief, waar jouw ondernemershart tot zijn recht komt.
 • Voordat je je eigen klanten bedient, trainen we je uitgebreid op onze adviesdiensten. Je volgt interne trainingen.
 • Je hebt de vrijheid om je eigen agenda te plannen. Je hebt wisselende werktijden. Soms werk je 's avonds.
 • Ons motto: als leren je lief is! Door het jaar heen hebben we interne professionaliseringsdagen met een externe spreker op het thema. Je ontwikkelt jezelf snel verder doordat je klanten adviseert op basis van de nieuwste trends, omdat je samen met jouw collega’s nieuwe aanpakken ontwikkelt en omdat wij de verdere uitbouw van jouw expertise actief faciliteren.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ
 • Het salaris is afhankelijk van je advies- en onderwijservaring. Het salaris van een medior adviseur is tussen € 3.400 en € 5.070 bruto per maand op fulltime basis.
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie te verlengen.
 • Na je eerste jaar ga je meedelen in de jaarlijkse CED-bonus
 • 25 vakantiedagen. In de schoolweken adviseer je en train je professionals in het onderwijs en kinderopvang. Je neemt je verlof en extra gewerkte uren zoveel mogelijk op in de schoolvakanties.
 • Opname in pensioenfonds ABP
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Reiskosten- en parkeervergoeding
 • Laptop en telefoonvergoeding

Informatie over de functie van onderwijsadviseur

Neem contact op met Nadia Thijse, HR adviseur, tel 06-15384765 of Carla van Doornen, unitmanager, tel 06-13252548.

Lees meer over Goud Onderwijs

Reageren op de vacature

We kijken uit je naar je korte motivatie en cv in de mailbox van sollicitatie@cedgroep.nl

Reageren kan tot 9 oktober 2023.

Zo is het om te werken bij de CED-Groep

Lees de verhalen van medewerkers die ooit op het punt stonden waar jij nu misschien wel bent.

CED-Groep groeit en zoekt ook collega onderwijsadviseurs voor primair onderwijs, gespecialiseerd onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Direct contact
x