BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature onderwijsadviseur voor Goud Onderwijs

Een perspectief op een goede toekomst voor ieder kind. Als je dat kan bereiken dan heb je goud in handen! Ga je ook voor Goud? Wordt dan onze collega. CED-Groep heeft een vacature voor een

Onderwijsadviseur voor Goud Onderwijs

24 - 32 uur per week

Goud Onderwijs, wat is dat?

Goud Onderwijs staat voor excellent onderwijs, bevlogen leerkrachten met plezier in hun werk, een duidelijke gedragscultuur en hoge uitstroomniveaus.

De CED-Groep werkt sinds 2020 in een exclusieve pilot, in samenwerking met de Erasmus universiteit, aan het bereiken van deze zeer ambitieuze doelen. De bakermat van het Goud-edachtengoed ligt bij de Uncommon Schools uit Amerika, die al meer dan 20 jaar kansengelijkheid succesvol realiseren op meer dan 50 scholen.

Goud Onderwijs zorgt ervoor dat de leerkracht zijn vakmanschap kan uitoefenen. Om dat te organiseren zijn er twee schoolleiders, één organisatorisch en één inhoudelijk, zodat de leerkracht begeleid wordt en zich niet hoeft bezig te houden met randzaken. En er is een leerlingdecaan die zich focust op leerlinggedrag en de schoolcultuur en de leerkracht ontzorgt.

Ontdek Goud Onderwijs

Coaching en training

Als adviseur help je in deze uitdagende omgeving professionals om hun doelen te bereiken. Je staat hen met raad en daad bij om het tot een succes te maken. Zo train je de leerkrachten, ben je gesprekspartner voor de intern begeleider, leerlingdecaan en de inhoudelijk en operationeel schoolleider. Je bent ongeveer één dag in de week op de school en werkt intensief met hen samen.

Je bent een expert op het gebied van Teach en Lead Like a Champion en directe instructie. Je begeleidt de datateams en geniet mee van de groei die leerlingen en professionals doormaken. Je zet je expertise en je creativiteit in om samen oplossingen te bedenken voor knelpunten die er in de praktijk zijn.

Wetenschappelijke kennis in de praktijk

Jij houdt ervan om complexe adviestrajecten te begeleiden. Je zet jouw schat aan ervaring op onderwijsgebied in en maakt wetenschappelijke kennis toegankelijk voor de praktijk. Het doel is altijd om de onderwijsprofessionals te ontwikkelen ten gunste van de leerling en daarmee draag jij bij aan Goud Onderwijs. Met jouw passie creëer je gelijke kansen voor alle leerlingen!

Nieuwe klanten en opdrachten

Behalve in het uitvoeren en meedenken over Goud Onderwijs is acquisitie een vast deel van je functie. Je gaat met jouw netwerk (bijv. schoolbesturen) in gesprek over relevante onderwijsontwikkelingen en je peilt behoeften.

Je collega’s bij unit primair onderwijs

Je krijgt veertig deskundige collega’s, die elkaar graag verder helpen en hun kennis delen.

Net als jij geven zij advies en training in het primair onderwijs. Als adviseur werk je vaak solistisch, maar je kunt altijd terugvallen op je team van betrokken collega’s. Je ontmoet hen online zo vaak als je wilt, live op overlegmomenten en tijdens professionaliseringsdagen op ons kantoor in Rotterdam.

Flexibel werken vanuit huis en kantoor

Contact met klanten heb je online of live. Je vindt ons hoofdkantoor op een goed bereikbare locatie in Rotterdam. Uiteraard kun je ook vanuit huis werken en direct naar klanten in heel Nederland te reizen. Ben je onderweg? Dan kun je efficiënt gebruikmaken van je tijd. Bijvoorbeeld door belangrijke gesprekken te voeren of je kennis bij te spijkeren met inspirerende onderwijspodcasts. In de schoolweken inspireer en train je onderwijsprofessionals. Je verlof en opgebouwde compensatie-uren neem je in de schoolvakanties op.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt wo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur richting onderwijswetenschappen of master SEN of vergelijkbaar.
 • Je bent gericht op marktkansen, waaruit je je opdrachten genereert. Je gaat met je netwerk in gesprek over relevante ontwikkelingen en peilt de behoeften.
 • Vakkennis en onderwijsontwikkelingen houd je actief bij.
 • Van vrijheid om je eigen agenda te plannen in afstemming met de klant word je blij.
 • Leren is je lief!
Heb je al ervaring als adviseur, trainer, of in een strategische rol of functie? Heb je al eerder scholen en groepen onderwijsprofessionals begeleid? Dan vinden wij dat extra waardevol.

Zo belonen we jouw inzet

 • uitgebreid inwerkprogramma, waarin je ook meeloopt met collega’s
 • training op onze adviesdiensten
 • scholingsbudget
 • arbeidsvoorwaarden volgens cao AOJ
 • salaris bruto per maand op fulltime basis
  - medior adviseur van € 3.520 tot € 5.277
  - senior adviseur van € 3.959 tot € 5.936
 • doorgroeimogelijkheden
 • jaarcontract met de intentie om te verlengen
 • opname in het pensioenfonds ABP
 • bonus, na het eerste jaar
 • thuiswerkplekvergoeding
 • collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • reiskosten- en parkeervergoeding
 • laptop en telefoonvergoeding

Informatie over de functie van onderwijsadviseur

Neem contact op met:
Nadia Thijse, HR-adviseur, tel 06-15384765, of
Carla van Doornen, unitmanager, tel 06-13252548.

Lees meer over Goud Onderwijs

Reageren op de vacature

We kijken uit je naar je korte motivatie en cv in de mailbox van sollicitatie@cedgroep.nl

Reageren kan tot 18 augustus 2024.

Zo is het om te werken bij de CED-Groep

Lees de verhalen van medewerkers die ooit op het punt stonden waar jij nu misschien wel bent.

CED-Groep groeit en zoekt ook collega onderwijsadviseurs voor primair onderwijs, gespecialiseerd onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Direct contact
x