BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot praktische oplossingen voor actuele vraagstukken. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor.

Werken bij de CED Groep

Als leren je lief is! De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar ons team van zo’n tweehonderd gedreven professionals zich elke dag voor inspant. Jij kunt deel uitmaken van dat team en samen met collega’s een betekenisvolle bijdrage leveren aan het duurzaam versterken van de kinderopvang en het onderwijs. Om bij de CED-Groep te werken moet je veel in huis hebben. Niet alleen expertise en ervaring in jouw vak, maar ook een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit. Daar staat ook wel wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, mogelijkheden tot uitwisseling van kennis er ervaring met collega’s, opname in pensioenfonds ABP, een collectieve verzekering en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature projectondersteuner / mediaspecialist

24 uur per week (3 dagen) | Rotterdam | werkdagen in overleg

Wij zijn op zoek naar een projectondersteuner die het leuk vindt om dingen uit te zoeken, te plannen, te organiseren en klanten en collega’s te helpen als het anders loopt dan verwacht. Je bent handig met het opnemen van filmpjes, het bewerken ervan en het online zetten en wilt hier verder in professionaliseren. Is dit jou op het lijf geschreven? Lees dan vooral verder.

Jouw werk als projectondersteuner / mediaspecialist

Je wordt breed ingezet voor de gehele organisatie. Hoe breed dan? Om je een indruk te geven, schetsen we een werkdag:

Vandaag werk je op onze locatie aan het Dwerggras in Rotterdam. In deze coronatijd hebben we de bezetting zo verdeeld dat er altijd twee collega’s aanwezig zijn. Je beantwoordt de vragen uit de gezamenlijke mailboxen of pakt er een verzoek om ondersteuning uit op. Collega’s vragen je om hun PowerPoint presentatie in de huisstijl te zetten of hun tekst te redigeren. Ook krijg je verzoeken om materialen voor een training voor te bereiden en klaar te zetten. Een uur later loopt er een collega binnen die je hulp vraagt bij het opnemen van een webinar.

‘s Middags neem je deel aan een (Teams)overleg van een trainer of projectgroep. Deze keer houd jij de gemaakte afspraken bij. De video van het opgenomen webinar moet nog bewerkt worden en online gezet. Dit regel je ook vandaag nog. Kortom: geen saai moment.

Digitalisering is een steeds groter onderdeel van onze maatschappij. Onze onderwijsadviseurs geven hun trainingen deels op locatie en deels online. Jij bent in de buurt om de chat tijdens een webinar te stroomlijnen en relevante vragen door te spelen naar degene die het webinar geeft.

Je collega’s

Het ondersteuningsteam van het secretariaat bestaat uit ongeveer 12 collega’s. Samenwerking, flexibiliteit en collegialiteit vinden we heel belangrijk. Je werkt veel samen met je directe collega’s, maar ook met trainers, adviseurs en andere collega’s. De meeste collega’s zijn zeer ervaren en werken al langere tijd bij de CED-Groep. De CED-Groep en de teams zijn volop in ontwikkeling. Taken en werkzaamheden veranderen regelmatig.

Over de CED-Groep

De CED-Groep is een landelijk werkend onderwijsadviesbureau met 200 enthousiaste collega’s die met elkaar de beste kansen creëren voor kinderen in het onderwijs en kinderopvang. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. Ons hoofdkantoor is te vinden in Rotterdam.

Wat vragen wij van jou als projectondersteuner?

 • Word, Excel en Powerpoint hebben geen geheimen voor jou. Als je alleen de basis beheerst, hoef je niet te reageren op deze vacature.
 • Je hebt een opleiding op tenminste MBO-4 niveau succesvol afgerond.
 • Je hebt van nature een klantvriendelijke en geduldige houding.
 • Je hebt een antenne voor het signaleren van klantbehoeften en speelt daar met advies op in.
 • Je bent leergierig en maakt je nieuwe programma’s snel eigen. Wij werken bijvoorbeeld met Procademy e-learningssoftware.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Dit blijkt uiteraard uit je sollicitatiebrief.

Wat biedt de CED-Groep?

 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ
 • Salaris, min € 1.950 en max € 2.800 bpm op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar in de functie van senior secretaresse
 • Flexibele werktijden in overleg met je collega’s
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede bereikbaarheid van je werkplek. Gratis parkeren en op loopafstand van trein en metrostation Rotterdam Alexander.
 • Opname in pensioenfonds ABP
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering

Informatie over de vacature van projectondersteuner / mediaspecialist

Je kunt hiervoor contact opnemen met Arnout Sprenger, manager bedrijfsvoering, tel 06-50624187 of Debbie Terpstra, coördinator secretariaat, telnr. 010-4071507 (di, do en vr).

Solliciteren op deze baan

Wij kijken uit naar je sollicitatie met motivatie en CV. We ontvangen deze graag voor 26 oktober 2020 in de mailbox van sollicitatie@cedgroep.nl. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Direct contact
contactwerkenbij
x