BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature projectondersteuner Cursusbureau

Jij hebt er plezier in om berekeningen en tijdsplanningen te maken en tarieven te berekenen. Uit de ERP systemen weet je rapportages te maken en data toe te lichten. Met jouw nauwkeurige werkwijze en jouw oog voor detail is dit jouw baan. Interesse? Reageer dan op de vacature:

Projectondersteuner met cijfermatig inzicht t.b.v. het cursusmanagement

24 uur per week | Rotterdam

Je wordt breed ingezet voor de gehele organisatie. Om je toch een beeld van de functie te geven, hieronder een greep uit de werkzaamheden.

Projectondersteuning

Je maakt projecten aan in de projectmodule van ons ERP systeem zodat cursussen worden opengesteld en deelnemers zich in kunnen schrijven. Je kent onze trainers tijd toe voor de projecten waaraan zij werken. Daarvoor bereken je eerst hoeveel uur je ze toe mag kennen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor managers en andere collega’s voor vragen over data uit het ERP. Je analyseert deze data, bewerkt indien nodig, maakt een rapportage en licht dit toe.

Berekenen van tarieven

Je doorziet het belang van een scherp en eerlijk tarief en weet hoe je die berekent. Je denkt mee hoe we die kunnen berekenen en berekent zelfstandig wat het meest passende tarief is. Je adviseert de coördinator van het Cursusbureau en het management hierover.

Herontwerpen administratieve processen

Vernieuwen van onze dienstverlening is een continu proces. Dat heeft vaak ook gevolgen voor de administratieve verwerking van orders en andere procedures. Samen met collega’s werk je de procedure uit, zodat collega’s en klanten vlot krijgen wat we aanbieden en dat daarbij ook aan alle belangrijke randvoorwaarden wordt voldaan. Als nieuwe collega kijk je met een frisse blik naar onze werkwijze, je signaleert waar het efficiënter kan en doet hier verbetervoorstellen voor.

Je collega’s

Je gaat deel uitmaken van onze enthousiaste secretariaatsteam, waar je komt te werken met nog 14 collega’s. We streven ernaar om ieders expertise, ervaring en persoonlijkheid zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Een open en warme sfeer vinden we belangrijk waarbij we graag voor elkaar klaar staan voor het bieden van hulp en beantwoorden van vragen. We voorzien elkaar (en onze opdrachtgevers) van feedback met als doel hier samen van te groeien.

Wat wij vragen van jou als projectondersteuner

 • hbo werk- en denkniveau
 • werkt nauwkeurig
 • een zelfstandige en proactieve werkhouding.
 • leergierig en je maakt je zaken snel eigen.
 • uitstekende digitale en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Word, Excel en Powerpoint hebben geen geheimen voor jou.
 • Het is een pre als je ervaring hebt met het verzamelen en analyseren van data uit ERP systemen.

Wat kun je van ons verwachten

 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen. Kansen voor eigen initiatief
 • Flexibele werktijden in overleg met je collega’s naar eigen wensen in te vullen
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ
 • Salaris min € 1.950 max € 2.800 bpm op fulltime basis
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar in de functie van senior secretaresse met de intentie te verlengen
 • Opname in pensioenfonds ABP
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Laptop en telefoonvergoeding
 • Reiskostenvergoeding
 • Vijf weken vakantie
 • Na het eerste jaar ga je meedelen in de jaarlijkse CED-bonus
 • Je bent altijd welkom op ons kantoor aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam. Een goede bereikbaarheid met het OV (Rotterdam Alexander) en gratis parkeren. En het is ook mogelijk om deels vanuit huis te werken.

Informatie over de vacature

Je kunt contact opnemen met Maaike Pribnow, coördinator secretariaat, telnr. 06-24080359 of Arnout Sprenger, manager bedrijfsvoering, tel 06-50624187.

Solliciteren als projectondersteuner

Wij kijken uit naar je sollicitatie met motivatie en CV voor 1 augustus 2022. Solliciteer direct via sollicitatie@cedgroep.nl.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Trefwoorden: vacature, administratief, secretaresse, projectondersteuner, secretariaat, Rotterdam

Direct contact
x