BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature Projectondersteuner secretariaat

Ben jij die project- en management ondersteuner die het leuk vindt om dingen uit te zoeken, uit te werken, te plannen, te organiseren en te regelen? Wil jij bijdragen aan het succesvol functioneren van nieuwe procedures? En heb je van nature een klantvriendelijke en geduldige houding? Reageer dan op de vacature van:

Projectondersteuner secretariaat

28 uur per week | Rotterdam

Als projectondersteuner word je breed ingezet voor de gehele organisatie. Om je toch een beeld van de functie te geven, hieronder een greep uit de werkzaamheden.

Aanspreekpunt
Je bent het aanspreekpunt voor managers en andere collega’s. Je voert een intake uit op gevraagde ondersteuning aan de afdeling, plant de opdrachten en vraagt collega’s waar nodig met hun expertise bij te dragen aan de opdracht.

Administratieve ondersteuning van managers
Jij ondersteunt enkele managers. Zij vertrouwen jou hun agendabeheer toe, zoals bijvoorbeeld het plannen van bijeenkomsten of afspraken met medewerkers en sollicitanten. Je houdt acquisitielijsten bij, stelt managementinformatie op en levert deze aan voor de overleggen. Een enkele keer notuleer je een overleg. Nieuwe collega’s maak je wegwijs in onze organisatie.

Ondersteuning bij repro-opdrachten
Onze onderwijsadviseurs maken bij hun training gebruik van drukwerk. Jij zorgt voor de redactie, zodat de juiste huisstijl en opmaak wordt toegepast en dat de spullen tijdig en op de juiste manier worden aangeleverd bij onze externe repro.

Projectondersteuning
Je ondersteunt in verschillende fases bij de projecten die we met onze klanten in het onderwijswerkveld uitvoeren. Dit werk kan o.a. bestaan uit het plannen en organiseren van bijeenkomsten, het voorbereiden van presentaties en trainingsmateriaal en het klaarzetten daarvan voor verzending of in de online trainingsomgeving.

Meedenken bij nieuwe procedures
Vernieuwen van onze dienstverlening is een continu proces. Samen met collega’s werk je de procedure uit, zodat collega’s en klanten vlot krijgen wat we aanbieden en dat daarbij ook aan alle belangrijke randvoorwaarden wordt voldaan.

Je collega’s van projectondersteuning
Je gaat deel uitmaken van onze enthousiaste secretariaatsteam, waar je komt te werken met nog 14 collega’s. We streven ernaar om ieders expertise, ervaring en persoonlijkheid zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Een open en warme sfeer vinden we belangrijk waarbij we graag voor elkaar klaar staan voor het bieden van hulp en beantwoorden van vragen. We voorzien elkaar (en onze opdrachtgevers) van feedback met als doel hier samen van te groeien.

Over de CED-Groep
De CED-Groep is een landelijk werkend onderwijsadviesbureau met 200 enthousiaste collega’s die met elkaar de beste kansen creëren voor kinderen in het onderwijs en kinderopvang. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. Ons hoofdkantoor is te vinden aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam.

Wat wij vragen van jou als projectondersteuner bij het secretariaat

 • hbo werk- en denkniveau
 • zeer klantvriendelijke en dienstverlenende houding.
 • een echte teamspeler en snel kunnen schakelen.
 • een zelfstandige en proactieve werkhouding.
 • leergierig en maakt je zaken snel eigen.
 • uitstekende digitale en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Word, Excel en Powerpoint hebben geen geheimen voor jou.
 • Het is een pre als je ervaring hebt met het verzamelen en analyseren van data uit ERP systemen.

Wat kun je van ons verwachten

 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen. Kansen voor eigen initiatief
 • Flexibele werktijden. De collega’s spreken onderling de beschikbaarheid op kantoor af; het is ook mogelijk om deels vanuit huis te werken.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ;
 • Salaris min € 1950 max € 2800 bpm op fulltime basis
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar in de functie van senior secretaresse met de intentie te verlengen;
 • Opname in pensioenfonds ABP;
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Laptop en telefoonvergoeding.
 • Reiskostenvergoeding
 • Vijf weken vakantie
 • Na het eerste jaar ga je meedelen in de jaarlijkse CED-bonus
 • Je bent altijd welkom op ons kantoor aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam. Een goede bereikbaarheid met het OV (Rotterdam Alexander) en gratis parkeren.

Informatie over de vacature
Je kunt contact opnemen met Arnout Sprenger, manager bedrijfsvoering, tel 06-50624187.

Solliciteren als projectondersteuner secretariaat

Wij kijken uit naar je sollicitatie met motivatie en CV voor 1 augustus 2022. Solliciteer direct via sollicitatie@cedgroep.nl.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Trefwoorden: vacature, administratief, secretaresse, projectondersteuner, secretariaat, Rotterdam

Direct contact
x