BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature Rekenspecialist

24 - 32 uur per week | primair onderwijs

Als rekenspecialist in het primair onderwijs adviseer je over visie en aanpak in goed rekenonderwijs. Je adviseert over het rekenbeleid en gaat aan de slag in maatwerktrajecten. Je traint, coacht en begeleidt leerkrachten en schoolteams. In deze functie kun je je expertise op rekengebied ten volle inzetten.

Kinderen zien opbloeien en professionals laten floreren; dat is ons dagelijks werk. Met zo’n tweehonderd gedreven adviseurs en ontwikkelaars vernieuwen, verbeteren en veranderen we in het onderwijs en in de kinderopvang. Ons motto? Als leren je lief is! Spreekt dit je aan, kom dan werken bij de CED-Groep, onderwijsadvies en –ontwikkeling en reageer op de:

Vacature rekenspecialist

24 - 32 uur per week | primair onderwijs

Jouw baan als rekenspecialist

In jouw gesprekken met besturen in het primair onderwijs adviseer je scholen en denk je mee op het gebied van rekenonderwijs, bijvoorbeeld over de keuze van een rekenmethode en de implementatie ervan. Ook word je ingezet bij verbetertrajecten in het rekenonderwijs en coaching en training van leerkrachten en schoolteams daarin.

Daarnaast ga je met jouw netwerk in gesprek over relevante ontwikkelingen in het onderwijs en je peilt behoeften. Acquisitie is een vast onderdeel van je functie. Kortom, je hebt een zeer afwisselende baan.

Je collega’s van unit primair onderwijs

Als adviseur rekenonderwijs ga je op pad naar de klant in het onderwijs; je collega’s ontmoet je op overlegmomenten en op professionaliseringsdagen op ons kantoor aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam. Je krijgt 30 deskundige collega-adviseurs. Zij geven advies en training binnen het primair onderwijs. Je wordt een waardevol onderdeel van dit team, dat erop gericht is om onderling kennis te delen en regelmatig wat leuks met elkaar ondernemen.

Jouw talent

 • Academische opleiding, bijvoorbeeld: master Onderwijswetenschappen, Onderwijskunde of vergelijkbaar met specialisatie rekenen of wiskunde
 • Een onderwijsbevoegdheid en ervaring is een pré.
 • Grondige en up-to date kennis van het vakgebied rekenen. Hierbij is kennis van de leerlijnen, drempels binnen de leerlijnen en inzicht in de rekenprocessen bij alle leerlingen van belang.
 • In staat leerkrachten te inspireren en aan te zetten tot interactief en uitdagend eigentijds reken- wiskundeonderwijs
 • Adviseren en begeleiden van schoolteams, leerkrachten, ib’ers, directies en besturen bij het verbeteren van de kwaliteit van het rekenonderwijs.
 • Je bent gericht op marktkansen, acquisitie- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Reizen hoort bij de functie, omdat wij landelijk werken
 • Flexibiliteit: je hebt wisselende werktijden, je werkt soms ook ’s avonds

Wat kun je van ons verwachten

 • Je werkt in het hart van kinderopvang en het onderwijs en levert daar een betekenisvolle bijdrage aan. Je ontvangt veel waardering van onze klanten en je krijgt een baan met veel afwisseling.
 • De kans om kennis uit de wetenschap toepasbaar te maken voor de praktijk. Je werkt in het hart van het onderwijs en levert daar een betekenisvolle bijdrage aan.
 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen. Je plant je eigen agenda en ziet kansen voor eigen initiatief, waar jouw ondernemershart tot zijn recht komt.
 • Voordat je je eigen klanten bedient, trainen we je uitgebreid op onze adviesdiensten. Je volgt diverse interne trainingen.
 • Ons motto: als leren je lief is! Door het jaar heen hebben we interne professionaliseringsdagen met een externe spreker op het thema. Je ontwikkelt jezelf snel verder doordat je klanten adviseert op basis van de nieuwste trends, omdat je samen met jouw collega’s nieuwe aanpakken ontwikkelt en omdat wij de verdere uitbouw van jouw expertise actief faciliteren.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ;
 • Het salaris is afhankelijk van je advies- en onderwijservaring. Het salaris van een medior adviseur is tussen € 3.400 en € 5.070 bruto per maand op fulltime basis.

 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie te verlengen;
 • Na je eerste jaar ga je meedelen in de jaarlijkse CED-bonus;
 • 25 vakantiedagen. In de schoolweken adviseer je en train je professionals in het onderwijs en kinderopvang. Je neemt je verlof en extra gewerkte uren zoveel mogelijk op in de schoolvakanties;
 • Opname in pensioenfonds ABP;
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Reiskosten- en parkeervergoeding;
 • Laptop en telefoonvergoeding.

Informatie over de vacature

Je kunt contact opnemen met Carla van Doornen, unitmanager primair onderwijs, via telefoonnummer 06-13252548 of mail c.vandoornen@cedgroep.nl of met Nadia Thijse, HR adviseur, tel 06-15384765.

Solliciteren als rekenspecialist in het basisonderwijs

Wij kijken uit naar je sollicitatie en CV. Je kunt ze tot 2 april 2023 mailen naar sollicitatie@cedgroep.nl.

Liever een andere tak van onderwijs voor jou?
Kijk dan eens bij de vacatures voor het gespecialiseerd onderwijs, voortgezet onderwijs, mbo, kinderopvang of voor gemeentebeleid.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Trefwoorden: vacature, rekenspecialist, adviseur, onderwijsadviseur, rekenonderwijs, organisatieadviseur, onderwijs, adviseur, Rotterdam, Den Haag, Breda, Utrecht, Arnhem, primair onderwijs, basisonderwijs

Direct contact
x