BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature rekenspecialist primair onderwijs

24 - 32 uur per week | Regio Noord-Nederland

Kinderen zien opbloeien en professionals laten floreren; dat is ons dagelijks werk. Met tweehonderd gedreven adviseurs en ontwikkelaars vernieuwen, verbeteren en veranderen we het onderwijs en de kinderopvang. Ons motto? Als leren je lief is! Spreekt dit je aan, kom dan werken bij de CED-Groep, onderwijsadvies en –ontwikkeling.

Wij zoeken een nieuwe collega rekenspecialist voor het primair onderwijs in de noordelijke regio.

Als rekenspecialist in het primair onderwijs adviseer je over visie en aanpak in goed rekenonderwijs. Je adviseert over het rekenbeleid en gaat aan de slag in maatwerktrajecten. Je traint, coacht en begeleidt leerkrachten en schoolteams. In deze functie kun je je expertise op rekengebied ten volle inzetten.

Je traint, coacht en begeleidt schoolteams in het noorden van het land zodat we kinderen uit Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Flevoland en Overijssel de best mogelijke start kunnen bieden.

vacature rekenspecialist primair onderwijs

24 - 32 uur per week | regio Noord-Nederland

Jouw werk als onderwijsadviseur

Je bent gesprekspartner voor directies en besturen in het primair onderwijs. In jouw gesprekken met besturen in het primair onderwijs adviseer je scholen en denk je mee op het gebied van rekenonderwijs, bijvoorbeeld over de keuze van een rekenmethode en de implementatie ervan. Ook word je ingezet bij verbetertrajecten in het rekenonderwijs en coaching en training van leerkrachten en schoolteams daarin.

Daarnaast ga je met jouw netwerk in gesprek over relevante ontwikkelingen in het onderwijs en je peilt behoeften. Deze behoeften weet jij te verzilveren naar een opdracht voor de CED-Groep. Kortom, je hebt een zeer afwisselende baan met veel vrijheid om er jouw ideale baan van te maken.

Je collega’s van unit primair onderwijs

Als rekenspecialist werk je zelfstandig en kun je ook terugvallen en sparren met je team van betrokken collega’s. Je collega’s ontmoet je online en live op overlegmomenten, op professionaliseringsdagen op ons kantoor in Rotterdam of ergens lokaal waar jullie afspreken.

Onze collega’s in Friesland en Groningen zijn je vaste sparringpartners en zullen in de eerste periode je mentor zijn.

Binnen het team van Primair Onderwijs heb je ruim 40 deskundige collega-adviseurs. Je wordt een waardevol onderdeel van dit team, dat erop gericht is om onderling kennis te delen.

Jouw talent

 • Academische opleiding; zoals bijvoorbeeld onderwijswetenschappen of onderwijskunde of vergelijkbaar met specialisatie rekenen.
 • Enkele jaren ervaring als leidinggevende, intern begeleider of coördinator in het primair onderwijs. Het onderwijssysteem en de verschillende rollen daarin hebben voor jou geen geheimen.
 • Grondige en up-to date kennis van het vakgebied rekenen. Hierbij is kennis van de leerlijnen, drempels binnen de leerlijnen en inzicht in de rekenprocessen bij alle leerlingen van belang.
 • In staat leerkrachten te inspireren en aan te zetten tot interactief en uitdagend eigentijds rekenonderwijs
 • Je bent gericht op marktkansen en genereert daaruit je eigen opdrachten. Je ziet acquisitie- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Reizen hoort bij de functie, je werkt voornamelijk in het Noorden en komt af en toe ook naar kantoor in Rotterdam of spreekt met collega’s centraal af in regio Utrecht;
 • Flexibiliteit: je plant je eigen agenda en hebt wisselende werktijden en werkt soms ook ’s avonds.

Zo belonen we jouw inzet

 • uitgebreid inwerkprogramma, waarin je ook meeloopt met collega’s
 • training op onze adviesdiensten
 • scholingsbudget
 • arbeidsvoorwaarden volgens CAO AOJ
 • salaris bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van onderwijs- en advieservaring
  • medior adviseur, expertise rekenen van € 3.520 tot € 5.277
  • senior adviseur, expertise rekenen van € 3.959 tot € 5.936
 • doorgroeimogelijkheden
 • jaarcontract met de intentie om te verlengen
 • opname in het pensioenfonds ABP
 • bonus, na het eerste jaar
 • thuiswerkplekvergoeding
 • collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • reiskosten- en parkeervergoeding
 • laptop en telefoonvergoeding

Meer info over de vacature van onderwijsadviseur

Je kunt contact opnemen met Carla van Doornen, manager primair onderwijs, 06-13252548 of met Nadia Thijse, HR adviseur, tel 06-15384765.

Solliciteren als adviseur in het primair onderwijs

Wij kijken uit naar je sollicitatie en CV. Graag ontvangen we ze uiterlijk 22 juni 2024 via sollicitatie@cedgroep.nl

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Trefwoorden: vacature, rekenonderwijs, rekenspecialist, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Noord-Flevoland, primair onderwijs, basisonderwijs


Direct contact
x