BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature secretaresse Expertisecentrum Ziek en Onderwijs Rotterdam

12 uur per week | Rotterdam

Werkdagen: drie ochtenden, werkdagen in overleg

Ben je een startende secretaresse of zoek je een leuke uitdaging met voldoende ruimte voor je privé?

Het Expertisecentrum Ziek en Onderwijs is een stichting, gevormd door de CED-Groep voor onderwijsadvies en -ontwikkeling en het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Het centrum zet zich in voor passende onderwijsondersteuning aan zieke leerlingen in het ziekenhuis, thuis of op school. De consulenten van het Expertisecentrum bieden ondersteuning door middel van het verzorgen van onderwijs, advisering, voorlichting en bemiddeling. Lijkt het je een uitdaging om ons team enkele ochtenden in de week secretarieel en administratief te ondersteunen, dan zoeken wij jou!

Secretariële en administratieve ondersteuning van het Expertisecentrum

Je voert werkzaamheden uit, zoals het maken van afspraken, ondersteuning bij het opstellen van de agenda en het notuleren van het teamoverleg. Je zorgt voor postafhandeling en mailcorrespondentie. Je houdt in de gaten dat kantoorartikelen op voorraad zijn en bestelt zo nodig bij. Ook lever je een bijdrage aan de boekhouding. Daarnaast heb je een belangrijke rol als security officer op het gebied van verwerking van persoonsgegevens en zorg je voor controle op het naleven van de Algemene Verordening Persoonsbescherming (AVG).

Je onderhoudt de website van het Expertisecentrum Ziek en Onderwijs (www.ziek-en-onderwijs.nl) en de LinkedIn bedrijfspagina. Je plaatst aangeleverde blogs op de website. Je houdt de informatie op de website up-to-date en verstuurt de nieuwsbrief. Afhankelijk van je achtergrond kan je meer taken krijgen ten aanzien van ondersteuning bij communicatieactiviteiten en profilering van ons Expertisecentrum.

Kortom: Een baan met afwisselende taken.

Het Expertisecentrum Ziek & Onderwijs

Je komt in een klein en gezellig team te werken. Het team van het Expertisecentrum bestaat uit vier consulenten van de educatieve voorziening, die werkzaam zijn in het Erasmus MC-Sophia kinderziekenhuis en drie consulenten van de CED-Groep, die werkzaam zijn in de regio. Daarnaast is er een directeur en deze vacante functie van secretaresse. De consulenten zorgen voor onder andere het onderwijs aan en de begeleiding van zieke kinderen. Jij verzorgt de secretariële ondersteuning. School is voor ieder kind een belangrijk onderdeel van het leven. Jaarlijks worden ongeveer 550 kinderen door ons begeleid.

Wat vragen we van jou

 • Administratieve en secretariële opleiding op MBO 4 niveau
 • Vaardigheid in het werken met digitale systemen, zoals Word, Excel, Power Point, Mailchimp, Wordpress
 • Affiniteit met marketing en communicatie; een opleiding of een achtergrond op het gebied van marketing communicatie is een pre’
 • Je schrijft foutloos Nederlands
 • Je bent gericht op samenwerken en hebt een dienstverlenende instelling
 • Je werkt secuur, gestructureerd en zelfstandig
 • Je bent integer en gewend te werken met privacygevoelige informatie

Wat biedt het Expertisecentrum Ziek en Onderwijs

 • Een arbeidsovereenkomst bij de CED-Groep of bij het EMC-Sophia, in eerste instantie voor een jaar
 • Salaris is afhankelijk van je ervaring
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer, station Dijkzigt. Je werkt vanuit het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam
 • Vakantiedagen
 • Opname in pensioenfonds ABP
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Heb je interesse is een contract met meer uren per week, neem dan contact op over de mogelijkheden

Informatie over de functie

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Arianne van Beijnum, directeur Expertisecentrum Ziek & Onderwijs, telefoonnummer 06-51390519.

Reageren op de vacature

Je sollicitatiebrief en CV kun je tot 4 december 2022 mailen naar sollicitatie@cedgroep.nl.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.


Direct contact
x