BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot praktische oplossingen voor actuele vraagstukken. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen en geven betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor.

Werken bij de CED Groep

Als leren je lief is! De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar ons team van zo’n tweehonderd gedreven professionals zich elke dag voor inspant. Jij kunt deel uitmaken van dat team en samen met collega’s een betekenisvolle bijdrage leveren aan het duurzaam versterken van de kinderopvang en het onderwijs. Om bij de CED-Groep te werken moet je veel in huis hebben. Niet alleen expertise en ervaring in jouw vak, maar ook een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit. Daar staat ook wel wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, mogelijkheden tot uitwisseling van kennis er ervaring met collega’s, opname in pensioenfonds ABP, een collectieve verzekering en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Vacature unitmanager jonge kind

32 - 38 uur per week

Je bent een ondernemende manager met affiniteit voor het werkgebied en doelgroep jonge kind. Als geboren netwerker ben je veel in de markt, weet je deuren te openen en nieuwe marktkansen te vinden en te verzilveren. De CED-Groep is op zoek naar een manager die zowel inhoudelijk gedreven als resultaatgericht is.

Over de CED-Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. We ondersteunen met 200 professionals scholen, besturen, kinderopvangorganisaties, samenwerkingsverbanden en gemeentes in het hele land bij hun innovatie en kwaliteitsverbetering. Met een brede expertise en innovatiekracht vervult de CED-Groep een brugfunctie tussen het onderwijsbeleid van overheden, wetenschap en de uitvoering van het beleid en de monitoring daarvan op scholen en in de kinderopvang. Wij zijn trots dat onze klanten onze advisering waarderen en ons terugvragen. Wij houden oog voor wat het beste werkt om kinderen en professionals zich zo volwaardig mogelijk te laten ontwikkelen. Daar doen we het voor. Dat voel je in iedere vezel van de organisatie.

Het team van de unit jonge kind

Dit hechte team bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste onderwijsadviseurs, die bruisen van de creatieve ideeën. Jij ziet erop toe dat bevlogenheid en acquisitie hand in hand gaan. Als manager ben je onderdeel van het MT en werk je nauw samen met de drie andere unitmanagers, de manager R&D en de bestuurder.

Marktaandeel verder uitbouwen

Je draagt samen met jouw collega’s bij aan de ambitieuze doelstellingen van de CED-Groep. Het is de uitdaging om de CED-Groep te laten groeien binnen het primair onderwijs en de kinderopvang, met unieke concepten als Vreedzaam, Teach like a Champion, Ben ik in Beeld, Uk & Puk, Anders organiseren en onze IKC-dienstverlening. Je speelt in op de marktontwikkelingen door het realiseren van nieuwe (digitale) initiatieven en/of vernieuwing van bestaande activiteiten. Je focust op impact bij de klant en een solide financiële basis voor de CED-Groep.

Wat vragen we van de nieuwe manager unit jonge kind

 • Je bent een ‘academische doener’ die makkelijk schakelt tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau
 • Tenminste 5 jaar managementervaring in een vergelijkbare functie
 • Sterke affiniteit met en bij voorkeur ervaring in het onderwijs, kinderopvang en onderwijsadvies
 • Ervaring met het resultaatgericht aansturen van onderwijsadviseurs en met digitalisering, vooral van advies
 • Commerciële slagvaardigheid, acquisitievaardigheden en realisatiekracht
 • Initiatiefrijk, besluitvaardig en doortastend
 • Verbindend op het niveau van medewerkers, MT en externe relaties
 • Stevig landelijk netwerk in onderwijs en kinderopvang en de ambitie om dit netwerk in te zetten voor de CED-Groep
 • Inzicht in de digitale mogelijkheden voor advieswerk
 • Analytische blik en goed financieel inzicht.

Wat biedt de CED-Groep

Leren is ons lief. Daarom hebben we veel aandacht voor professionalisering en ontwikkeling. Ook jij kunt je verder ontwikkelen binnen de CED-Groep. Daarnaast bieden we:

 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao-AOJ
 • Salaris tussen € 4.000 en € 6.000 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd
 • Opname in pensioenfonds ABP
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede bereikbaarheid
 • Collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Vrijheid om de baan in te richten naar jouw wensen.

Informatie over de vacature

Je kunt hiervoor contact opnemen met Nadia Thijse, HR adviseur, 06-15384765.

Solliciteren op de functie van unitmanager jonge kind

Wij kijken uit naar je sollicitatie en CV via sollicitatie@cedgroep.nl voor 1 november 2020.

Wij zoeken graag zelf onze collega’s. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

contactwerkenbij
Direct contact
contactwerkenbij
x