Schottinderose 786e6267

Theatervoorstelling 'Ik Ben, Ik Ben Wie Jij Niet Bent!'

De Vreedzame school presenteert een fantasierijke, interactieve voorstelling van Schott in de Rose op school voor de groepen 1,2 en 3 met dans, muziek en animatie: "Ik Ben, Ik Ben, Wie Jij Niet Bent".

De verlegen Cem speelt het liefste alleen op zolder tussen de oude spullen waar zijn piano staat. Op een dag komt een oud schilderij plotseling tot leven en verschijnt in het landschap een Pipi Langkous-achtig meisje. De nieuwsgierige Mayra wil zo graag weten wie er zo mooi pianospeelt, dat ze op zoek gaat. Wanneer het schilderij kapotgaat, komt ze op de zolder van Cem terecht, die ze met haar fantasie totaal op z’n kop zet. Tot overmaat van ramp wil Mayra alles samen doen. Lukt het Cem zijn lievelingsplek met Mayra te delen die zó anders is dan hij?

Samen ervaren 
"Ik Ben, Ik Ben, Wie Jij Niet Bent" is een voorstelling waarin verschillende maatschappelijke thema`s zoals discriminatie en eenzaamheid voor jonge kinderen invoelbaar en inzichtelijk worden gemaakt. De voorstelling sluit prachtig aan bij blokken van De Vreedzame School zoals:

  • We horen bij elkaar
  • We lossen conflicten zelf op
  • We hebben oor voor elkaar
  • We hebben hart voor elkaar
  • We dragen allemaal een steentje bij
  • We zijn allemaal anders

Geweldige voorstelling die precies aansluit bij de belevingswereld van onze kleuters.

Leerkracht 1/2 

Heb jij ook zin in een theaterfeestje met je groep? Klik hier voor een impressie van de voorstelling of ga naar de website van Schot in de Rose.

Interesse? Laat het weten via info@schottinderose.com of telefoonnummer 06 14 36 68 40.

x