TB 999 398

Regeling voor heterogene brugklassen gaat weer open

Over de regeling

Het doel van de Subsidieregeling heterogene brugklassen is dat scholen voor voortgezet onderwijs hun onderbouw dusdanig (gaan) inrichten dat het definitieve selectiemoment op zijn vroegst pas na het eerste of tweede leerjaar is, en dat scholen uiterlijk vanaf schooljaar 2023/2024 in officiƫle en openbare beleidsdocumenten (zoals hun schoolplan of schoolgids) hebben verankerd dat ze heterogene brugklassen hebben.

Aanvragen kunnen van 5 september 2022 tot en met 22 september 2022 worden ingediend.

Meer informatie over de subsidieregeling

Logo in rondje

Meer weten?

Meer weten over de subsidieregeling en hoe de CED-Groep kan ondersteunen bij het maken en uitvoeren van een plan? Neem contact op met Karin Snoodijk.

x