BB 038

Kwaliteitsverbetering

  • Hoe kunnen we als organisatie nog beter worden?
  • Hoe maken we van onze organisatie een lerende organisatie?

Lerende organisatie
Als team ben je voortdurend op zoek naar manieren om nog beter te worden in de dingen die je doet. Samen zorg je voor de allerbeste kwaliteit binnen de organisatie, zodat de kinderen de begeleiding krijgen die ze nodig hebben. Als de hele organisatie de kwaliteitsverbeteringen draagt én er veilig en open kan worden gecommuniceerd, kun je een lerende organisatie worden. Wij helpen je hierbij. Samen werken we aan verbeterpunten die jullie voor ogen hebben. We coachen het managementteam en de professionals. Door dit samen te doen, is iedereen betrokken en voelt iedereen zich onderdeel van de weg die jullie inslaan. En dat werkt.

Samen lerend worden
We kijken samen hoe de organisatie ervoor staat en welke verbeterpunten jullie belangrijk vinden. Op basis hiervan ontwikkelen we een plan van aanpak en gaan we aan de slag met het team. Als jullie een lerende organisatie worden, stimuleer je elkaar continu om nog beter te worden. Jullie leren van en met elkaar!

Logo in rondje

Meer weten?

Wil jij de kwaliteit in jouw organisatie ook een boost geven? We zijn benieuwd wat we voor je mogen betekenen! Neem contact met ons op.

x