groep5 186

Teach Like a Champion

  • Hoe worden de leerkrachten in mijn team kampioen in lesgeven?
  • Hoe maximaliseren we de effectieve leertijd van leerlingen in een prettige sfeer?

Leerlingen verdienen het beste onderwijs. Goed functionerende teamleden met de juiste skills zijn de sleutel voor het beste resultaat. De CED-Groep bracht het succesvolle Teach Like a Champion van Doug Lemov naar Nederland. Het programma zit boordevol praktische technieken om je leerlingen te prikkelen en uit te dagen.

Een groep vol kampioenen
Teach Like a Champion maakt letterlijk ‘kampioenen’ van je leerkrachten. De kwaliteit van hun vaardigheden verbetert, leerlingen voelen zich veel meer betrokken en hun prestaties verbeteren aanzienlijk. Lesgeven en les krijgen worden leuker! Benieuwd naar de tientallen didactische en pedagogische technieken om meer uit de leerlingen te halen? Meer over Teach Like a Champion

Bliksemstart: speciaal voor beginnende leerkrachten
Startende leerkrachten, zij-instromers en herintreders vinden de eerste periode voor de groep vaak behoorlijk pittig. Te vaak zorgt dat ervoor dat zij afhaken. Een gemiste kans, zeker met het lerarentekort waarmee het onderwijs zich geconfronteerd ziet.

Met het programma Bliksemstart worden beginnende leerkrachten in 100 dagen tijd topleerkrachten. Wij coachen en begeleiden hen aan de hand van dit bewezen programma. Ze worden goed voorbereid en versterken hun vaardigheden, waardoor ze meer vertrouwen hebben in hun eigen kunnen.

Logo in rondje

Meer lezen

Benieuwd hoe we de leerkrachten in jouw team laten groeien? Neem contact op met Carla van Doornen.

x