LANDJE DOCENTEN 272

Inspiratie- en startbijeenkomsten

De technieken van Teach Like a Champion hebben al voor veel docenten het verschil gemaakt. Gun je je onderwijsteam ook meer plezier en minder werkdruk? Wil je ze inspireren, en laten voelen dat ook zij kunnen lesgeven als een kampioen? Dan is een Teach-inspiratieworkshop iets voor je. Geschikt als start van een breder Teach Like a Champion-traject, maar ook als losse inspiratie-activiteit.

Wat gaan we doen?

De beste manier om écht kennis te maken met Teach Like a Champion is natuurlijk om de technieken zelf te ervaren. In een interactieve workshop op je school neemt een ervaren trainer de groep mee in de uitgangspunten van Teach en demonstreert een aantal basistechnieken. Dit doen we voor groepen van maximaal twintig docenten of voor het hele team. Wat zijn de reacties en hoe kun je daarna verder? Dat nemen we na afloop van de bijeenkomst met je door.

Professionals in de praktijk

Als je het boek aanschaft, krijg je met een unieke code toegang tot een mooie collectie video's, waarin je kunt zien hoe professionals de technieken in de praktijk toepassen. Bijvoorbeeld techniek 8 (in het nieuwe boek is dit techniek 12): Fouten maken hoort erbij.

Teach Rondje 1

Interesse?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een inspiratiesessie? Karin Snoodijk kan je er alles over vertellen.

x