BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Actuele vacatures

Bekijk onze vacatures of stuur ons jouw open sollicitatie.

Hoe is het om bij de CED-Groep te werken?
Wie kan dat beter vertellen dan de medewerkers zelf? Voel je dat het tijd wordt voor iets anders, maar wil je wel van betekenis blijven voor het onderwijs? Lees de verhalen van collega's die op hetzelfde punt stonden waar jij nu misschien wel staat.

Medewerkers aan het woord

Lees de verhalen
Nadia

Heb je vragen?

HR-adviseur Nadia Thijse gaat graag met je in gesprek: 06-15384765

Stuur een bericht
Direct contact
x