BB 597

Over ons

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen we al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen we inspirerende leermiddelen en geven we betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. We verbinden de kennis van professionals in het veld met onze brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen we het voor. Want leren is ons lief.

Werken bij de CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is waar we ons met zo’n tweehonderd gedreven professionals voor inspannen. Is leren je lief? Dan kun je als onderwijsadviseur bij ons aan de slag. Bij de CED-Groep is veel expertise en ervaring aanwezig. Collega’s leren van en inspireren elkaar. Een flinke dosis ondernemerschap en flexibiliteit zijn belangrijk om bij ons te werken. Daar staat ook wat tegenover. Bijvoorbeeld mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s, een vitaliteitsbudget, opname in pensioenfonds ABP, collectieve verzekeringen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Actuele vacatures:

Medewerker Verkoopcoördinatie Onderwijsacademies

Rotterdam, 24 - 28 uur per week

Doe jij een dansje als je een verkoopkans weet in te koppen? Vind je het belangrijk om iets goeds bij te dragen aan de maatschappij? Heb je een warm hart voor kansengelijkheid? Dan is dit jóuw kans. Je gaat ons onderwijsadviesbureau ondersteunen bij de professionalisering van leraren. Wat jouw nieuwe baan zo leuk maakt? Je hebt heel veel contact met bestaande en potentiële klanten, zoals schoolbestuurders, HR-functionarissen en beleidsmedewerkers. En met je collega's natuurlijk.

Je draagt iets goeds bij aan de maatschappij. En je hebt ook nog eens een baan waarin je heel veel contact hebt met mensen.

Onderwijsacademies in een notendop
Het vak van leraar is een mooi en uitdagend, maar ook een moeilijk vak. Geen wonder dus dat scholen het belangrijk vinden dat hun leraren zich een leven lang ontwikkelen. Schoolbesturen organiseren de trainingen die daarvoor nodig zijn vaak in eigen huis. Ze zetten dan hun eigen academie op. Het trainingsaanbod kopen zij in bij verschillende aanbieders. Op die manier verkopen wij onze trainingen aan een groeiend aantal academies. We zien nog flinke groeikansen. Bij bestaande klanten, maar ook bij nieuwe. Daar kom jij om de hoek kijken!

Wat ga je allemaal doen?
Jij gaat je in deze nieuwe functie helemaal richten op de verkoop van ons trainingsaanbod aan onderwijsacademies. In ons bedrijf krijg je een plek bij het cursusbureau. Dit bureau is de spil rondom idee-ontwikkeling, het maken en aanpassen, het vermarkten en het plannen van trainingen. Dit doen we onder andere voor academies bij schoolbesturen en samenwerkingsverbanden. Je werkt samen met de projectleider van het cursusbureau, de marketeer en de ondersteuner. Bij bestaande klanten vul je jaarlijks hun academie met zoveel mogelijk relevante trainingen.

Jouw eigen winkel
Samen met de doelgroepmanagers ga je op pad naar schoolbesturen die al klant zijn bij ons, maar waar we nog niet samenwerken rondom hun academie. Je doet zelfstandig de follow up van die gesprekken en zo haal je nieuwe academies binnen. Verder bewerk je samen met marketing ook andere academies, die nog geen klant bij ons zijn. Als een spin in het web houd je zicht op alle verkoopinspanningen en spring je in waar nodig. Je runt dus als het ware je eigen academiewinkel binnen ons bedrijf.

Je collega’s bij de CED-Groep
Je komt terecht in een fijn team met betrokken collega’s die kansengelijkheid voor alle kinderen in hun hart dragen. Omdat we een stichting zijn, staat winst maken niet voorop. Zo kunnen we ons helemaal wijden aan ons doel om het onderwijs van onze klanten elke dag een beetje beter te maken. Je werkt in opdracht van de doelgroepmanagers primair, voortgezet en gespecialiseerd onderwijs en kinderopvang en je werkt nauw samen met onze 100 onderwijsadviseurs. Je hebt veel contact met onze projectadministratie en met marketing. Onze cultuurwaarden zijn: professioneel, samenwerkend, oplossingsgericht en innovatief.

Je komt terecht in een fijn team met betrokken collega’s die kansengelijkheid voor alle kinderen in hun hart dragen.

Wat breng je mee?
Onze match is perfect als je al verkoopervaring hebt in het onderwijs. Heb je dat nog niet? Geen probleem! We leren het je graag. Wat neem je aan kennis en ervaring mee naar deze leuke nieuwe baan:

 • werk- en denkniveau: hbo
 • 3 tot 5 jaar ervaring als salesmedewerker, commercieel medewerker of verkoper binnendienst in een dienstverlenende of commerciële omgeving.
 • Een klant- en servicegerichte instelling naar zowel je interne opdrachtgevers als onze externe klanten. Je komt stevig over en zoekt naar oplossingen op niveau.
 • Ervaring in het onderwijs is een pré. Aantoonbare affiniteit met het onderwijs vinden we heel belangrijk.
 • Je kunt goed luisteren en creatief anticiperen op klantvragen door de link te leggen naar ons trainingsaanbod.
 • Je bent goed in plannen en organiseren en je vindt het net als wij belangrijk dat afspraken worden nagekomen.
 • Je bent nauwkeurig in administratieve taken.
 • Je steekt graag je handen uit de mouwen en je bent resultaatgericht.
 • Je houdt van het werken in een team en bent enthousiast en positief ingesteld.
 • Je bent flexibel, proactief en stressbestendig.
 • Je hebt een vlotte pen en je schrijft foutloos Nederlands.

De CED-Groep voor kansengelijkheid
Wat voor werkgever is de CED-Groep? We zijn een landelijk werkend onderwijsadviesbureau dat zich hard maakt voor gelijke kansen. We geven betekenisvolle professionalisering die direct toepasbaar is in de praktijk, en effectieve begeleiding aan onderwijsprofessionals. We ontwikkelen inspirerende leermiddelen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en doen onderwijsgerelateerd onderzoek.

Jouw thuisbasis
Je vindt ons hoofdkantoor aan de Hoofdweg 70 in Rotterdam. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en eigen vervoer (gratis parkeren). Uiteraard kun je ook vanuit huis werken. Onze klanten zitten in heel Nederland. Je hebt contact via telefoon en e-mail, online en soms ook live.

Zo belonen we jouw inzet

 • warm welkom en een onboardingsprogramma
 • arbeidsvoorwaarden volgens de CAO AOJ, schaal 8
 • salaris minimaal € 2.257 en maximaal € 3.387, op full time basis (38 uur), afhankelijk van je opleiding en ervaring. De functie is voor 24 tot 28 uur. De verdeling van de uren over de week gaat in goed onderling overleg en kan (deels) flexibel zijn. Je vrije dagen neem je zoveel mogelijk op in de schoolvakanties en je kunt je baan zelfs zo indelen dat je alle schoolvakanties vrij bent
 • Laptop en telefoonvergoeding, zodat je ook vanuit huis kunt werken. Je werkt ongeveer de helft van je tijd op kantoor en de andere helft vanuit huis.
 • in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Natuurlijk hebben we daarbij de intentie om te verlengen
 • goede thuiswerkfaciliteiten
 • reiskosten- en telefoonvergoeding
 • vijf weken verlof bij een fulltime aanstelling
 • opname in pensioenfonds ABP
 • collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • persoonlijk budget voor vitaliteit en professionalisering. Daarnaast is er binnen de CED-Groep veel aandacht voor interne professionalisering, onder andere via vijf CED-dagen per jaar.
 • werkplekvergoeding

Kriebelt het? Stel je vragen
Een nieuwe baan moet passen als een jas. Wil je eerst wat meer van gedachten wisselen voor je solliciteert? Daar maken we natuurlijk graag tijd voor. Wie wil je graag spreken?

Zo kom je in aanmerking voor deze baan
Wat drijft jou? Wat wil je betekenen? We zijn benieuwd. Mail je korte motivatie en cv naar sollicitatie@cedgroep.nl voor 29 mei 2023.

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega. Bureaus hoeven dus geen contact op te nemen.

Direct contact
x