Groep5 196

Leerkrachtvaardigheden

Alles op school begint bij jou als leerkracht. Met jouw kwaliteiten maak je het verschil. Keer op keer laat onderzoek zien hoe groot jouw invloed is op de prestaties van leerlingen. Om deze invloed verder uit te bouwen, wil je jezelf blijven ontwikkelen en werken aan jouw vaardigheden en competenties. Zo groei je als professional en haal je nog meer uit je leerlingen.

De CED-Groep heeft jarenlange ervaring met het begeleiden, coachen en trainen van onderwijsprofessionals. Daarbij gebruiken we steeds goed onderbouwde methodieken en tools, die we vertalen naar de dagelijks praktijk. Want we willen effectief zijn tot in de klas.

'Ik voel nu beter aan wat ik op welk moment het beste kan doen.'

Kiara Gangasingh, leerkracht groep 6

Onze visie is dat je je stapsgewijs ontwikkelt
Dat betekent dus dat je niet alles tegelijk moet willen. Juist niet! Definieer voor jezelf concrete, behapbare uitdagingen die je één voor één aangaat. Begin bij de basis en bij zaken waar je de meeste winst kunt gaan boeken. Met stapsgewijze aanpak en de inbreng van anderen, geef je structuur aan je eigen ontwikkeling en ervaar je dat je steeds meer grip krijgt op je lessen en op de leerlingen. Dat zorgt voor meer werkplezier. Niet alleen bij jouzelf, maar zeker ook bij jouw leerlingen.

Streef je naar meer rust in je klas?
Wil je minder werkdruk ervaren en op een bevlogen manier lesgeven? Wij helpen leraren hun leerkrachtvaardigheden verbeteren. Laat je inspireren door tips en praktijkvoorbeelden uit het gratis nieuwe ebook ‘Leerkrachtvaardigheden, vergroot je effectiviteit stap voor stap’.

Gratis e-book: Leerkrachtvaardigheden

In dit e-book delen we graag onze kennis met jou over de manier waarop je jezelf stapsgewijs kunt ontwikkelen.
x