BB 689

Vreedzaam - Inloggen als leerkracht

We hebben nu een gloednieuwe website en een nieuw, overzichtelijk deelnemersdomein voor de Vreedzaam lesmaterialen. Hierdoor is ook het inloggen gewijzigd en kun je niet meer gebruik maken van je huidige inloggegevens.

Hoe kan ik als leerkracht toegang krijgen tot het programma Vreedzaam?

We hebben een koppeling gemaakt met Basispoort. Zodra de ICT coördinator of beheerder binnen jouw school de basispoortkoppeling actief heeft gemaakt, kun je voortaan via basispoort naar de Vreedzaam lesmaterialen. Je logt in via Basispoort en ziet bij 'Lesmateriaal' het icoon voor Vreedzaam. Je komt dan gelijk in het deelnemersdomein van Vreedzaam terecht.

Maak je gebruik van een snelkoppeling? Let er dan op dat de snelkoppeling wel wordt vernieuwd, en je dus inlogt met je Basispoortaccount.

Zie je binnen Basispoort niet het lesmateriaal van Vreedzaam?

Neem dan contact op met je beheerder of ICT coördinator om de koppeling actief te maken. Weet je niet wie de beheerder of ICT coördinator is? Neem contact op met de CED-Groep via vreedzaam@cedgroep.nl of telefonisch: 010-4071599.

Let op: Houd er rekening mee dat er een synchronisatie moet plaatsvinden met Basispoort. Hierdoor zal het inloggen via Basispoort één dag na het verwerken van de aanvraag mogelijk zijn.

Inloggen met Basispoort

Werkt je school niet met basispoort?

We verzorgen dan een account waarmee je inlogt in het deelnemersdomein van Vreedzaam. Dit is een uniek account voor jou als leraar, met een eigen gekozen wachtwoord.

Hoe te regelen?
Neem contact op met de beheerder of ICT coördinator van de school. Met een overzicht van alle leraren binnen de school kunnen wij op verzoek van de beheerder de juiste personen van een account voorzien.

Weet je niet wie de beheerder of ICT coördinator binnen jouw school is? Neem dan contact op met de CED-Groep via vreedzaam@cedgroep.nl of telefonisch: 010-4071599.

Vreedzaam Rondje

Ondervind je problemen met inloggen

Neem contact op met het team Vreedzaam via e-mail online@cedgroep.nl of telefonisch: 010-4071599

Direct contact
x