BB 604

Nieuwsbegrip 'nieuwe stijl'

Goed kunnen begrijpend lezen is een belangrijk ingrediƫnt voor schoolsucces. Daarom is onze missie om kinderen en jongeren zo goed mogelijk te leren begrijpend lezen.

Met Nieuwsbegrip heb je daarvoor rijk materiaal in handen, maar de leraar speelt nog altijd een sleutelrol. Dit schooljaar introduceert Nieuwsbegrip een nieuwe didactiek, waarin actief lezen, modelen en een meer inhoudsgerichte benadering van de tekst centraal staan.De nieuwe aanpak is gebaseerd op recente inzichten uit wetenschappelijk onderzoek. Benieuwd naar de aanpak? Bekijk de uitleg video op het Nieuwsbegrip Youtubekanaal. Wil je je begrijpend leesonderwijs een goed onder de loep nemen? Kijk dan voor een overzicht van onze gerichte trainingen op onze website.

www.nieuwsbegrip.nl/trainingen

x