BB 745

Back to school: pedagogische handreikingen

De beperkingen door het Corona-virus worden voor de scholen gedeeltelijk opgeheven. De leerlingen komen weer naar school! Hoe zal het voor de kinderen en voor de docenten zijn om na deze hectische en beangstigende tijd weer naar school te gaan? Hoe is het thuisonderwijs gegaan? Hoe is de thuissituatie geweest? Hoe geven we kinderen ruimte om over hun ervaringen te praten? En wat doen we met kinderen die weinig behoefte hebben aan praten en gewoon willen doorwerken?

Wil je gebruik maken van de kennis en ervaring van de CED-Groep om deze en andere vragen te beantwoorden? Vraag vrijblijvend een gesprek aan over pedagogisch handelen, nu de scholen weer van start gaan.

Laat je gegevens achter

Wij nemen contact met je op met de mogelijkheden.
x