E learnings

Werken aan je professionalisering met e-learning.

Wil je je professionalisering niet stil laten staan? Kies uit één van onze e-learning modules. Deze modules kun je gewoon vanuit huis volgen.

E-learningmodule: Bewustwording AVG

Vanaf mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing en daarmee wordt het privacy beleid een stuk strenger dan we gewend waren. De AVG stelt hoge eisen aan de beveiliging van privacygevoelige en vertrouwelijke informatie over leerlingen en ouders.

In deze module leer je wat er voor jou van belang is van de wet AVG, wat een datalek is en welke stappen je in het geval van een datalek moet nemen. Tevens leer je over veilig internet- en websitegebruik en voor welke zaken je toestemming van de ouders moet vragen.

Bekijk de E-learningmodule: Bewustwording AVG

E-learningmodule: Introductie Teach-technieken

De e-learningmodule Introductie Teach-technieken is gebaseerd op het boek Teach Like a Champion van Doug Lemov. In deze e-learningmodule leer je meer over de achtergronden en oorsprong van Teach Like a Champion. Ook maak jekennis met twee veel gebruikte technieken, namelijk 'Bliksembeurt' en 'Weet niet geldt niet'.

Bekijk de E-learningmodule: Introductie Teach-technieken

E-learningmodule: Introductie Breinleren

Er is steeds meer bekend over het functioneren van het brein. Maar wat kunt u ermee in de klas? Wat is de rol van executieve functies bij het leren? De neuropsychologische invalshoek, die het uitgangspunt is van deze e-learningmodule, geeft je een frisse blik op het lesgeven. Door te begrijpen wat er tijdens de les in het brein van leerlingen gebeurt, kun je jouw handelen nog nauwkeuriger afstemmen op dat wat leerlingen op dat moment nodig hebben.

Bekijk de E-learningmodule: Introductie Breinleren

x