LANDJE DOCENTEN 202

Overeenkomsten Teach Like a Champion en EDI 2.0

Wij hebben een handig overzicht voor je gemaakt, zodat je in één oogopslag de overeenkomsten ziet tussen Teach Like a Champion en EDI 2.0.

Met veel plezier lazen we het boek EDI 2.0; goed leesbaar en vol praktijkvoorbeelden. We herkenden er ook veel van onze technieken uit Teach Like a Champion in. Teach Like a Champion en EDI 2.0 gaan goed samen, ondanks dat ze beiden uniek zijn. Niet zo vreemd, want allebei baseren ze zich op wat werkt in de onderwijspraktijk. Om te voorkomen dat iedereen zelf gaat puzzelen welke overlap er is, maakten we een handige lijst. Natuurlijk kan een Teachtechniek of een EDI-onderdeel andere elementen bevatten; we geven hier aan waar ze elkaar in behoorlijke mate raken. Doe er je voordeel mee!

Bekijk overzicht

x