L 7234

Teach like a Champion op De Vreedzame School

Teach like a Champion en De Vreedzame School op één school?

Een gouden duo

Je wilt een veilig leerklimaat voor onze wereldburgers in spé, maar ook didactisch de puntjes op de i kunnen zetten. Het gedachtegoed van Teach like a Champion en De Vreedzame School bekrachtigt elkaar heel mooi. Het blijkt een gouden duo, waar we je graag meer over vertellen.

Twaalf technieken, zes blokken

We maakten een selectie van twaalf Teach-technieken en verdeelden die over de zes blokken van De Vreedzame School, waar je als leerkracht de focus op kunt leggen. Wil je weten hoe de technieken van Teach like a Champion een aanvulling kunnen zijn op jouw vreedzame school?

Logo in rondje

Meer weten?

Neem contact op met Robert Jacobs voor een aanbod op maat.

x