Teach cover boek

Yes, de Nederlandse vertaling van Teach Like a Champion 3.0 is nu officieel verkrijgbaar!

Teach Like a Champion 3.0 bevat aanvullende en verbeterde technieken, gloednieuwe hoofdstukken en een nóg betere onderbouwing vanuit de cognitieve psychologie.

Teach Like a Champion 3.0

Het praktische boek leert je hoe je een positieve en productieve klas kunt creëren. Een boek waar betrokkenheid, vertrouwen, respect, verantwoordelijkheid en uitmuntendheid voorop staan. Kortom, een excellente troef om het maximale uit jezelf en elke leerling te halen.

Bekijk het boek

Lancering

Op 11 mei 2022 vond de officiële lancering van Teach Like a Champion 3.0 plaats in de vorm van een live talkshow. In deze talkshow praatte we met niemand minder dan auteur Doug Lemov én met enthousiaste onderwijsprofessionals over het waarom en hoe van deze nieuwe editie.

Talkshow terugkijken


x