Goud onderwijs header

Pilotscholen Goud Onderwijs in beeld: 'het is een krachtig concept'

Drie jaar geleden gingen zes Rotterdamse scholen het avontuur van Goud Onderwijs aan. Wat heeft het hen gebracht? We maakten een video, die voor het eerst is getoond tijdens een feestelijk Goud-evenement in Hal 4 in Rotterdam.

In de video wordt Goud Onderwijs vanuit diverse rollen belicht. Zo vertelt Renata Voss, de voorzitter van het College van Bestuur van BOOR: ‘Er is rust, regelmaat en duidelijkheid. De leeropbrengsten zijn toegenomen en we doen het echt meer sámen. Het is een krachtig concept.’

Precies wat we voor ogen hadden
Verder vertellen bevlogen inhoudelijke en operationele schoolleiders en enthousiaste leerkrachten over hun ervaringen. We zijn er enorm trots op om in de verhalen van alle betrokken precies terug te horen wat we voor ogen hadden. Leerwinst, motivatie, focus, effectieve leertijd, en natuurlijk: kansengelijkheid.

Drie jaar Goud Onderwijs: wat heeft het gebracht?

Ook interesse in Goud Onderwijs?
Ontdek Goud Onderwijs
x